- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 28
- Konu Sahibi hasret5961
-
doktoruna danış.. bana kasık ağrılarım yüzünden ilk 2-3 ay progestan verdi hem ağızdan hem vajinal.. zaten ilaç o kadar ağır ki sürekli uyuyor ve dinleniyorsun.. ağrılar kötüye yoruluyor ama dinlenir ve ilaçlarını düzenli alırsan geçiyor gidiyor.. ben progestanı bıraktım..4. Haftadayim bel yada kuyruk sokumum da egilince hafif bir acı oluyo neden böyle normalmi
Çok teşekkür ederim zaten sürekli bi ağrı değil sanki bir yere çarpmisim gibi egildmde aciyo sadece oda az bi aciHamilelik surecimde her turlu agriyi yaşadım. Cok erken olmasina ragmen 5.haftada kaburga agrisi, miyomlarim yuzunden yattigim yerde donmemi bile engelleyen aşırı agrilar yasadim. Kanaman olmadıkça icini ferah tut. Bu surecte cok farkli agrilar yasayacaksin bu yuzden kendini dinlememeye çalış ve gemen telaslanma
Rica ederim emin ol bir sıkıntı yoktur. Cok agrin olursa parol ya da minoset kullanabilirsin ama ona bile gerek yok birkac gun icinde gecer icini ferah tutÇok teşekkür ederim zaten sürekli bi ağrı değil sanki bir yere çarpmisim gibi egildmde aciyo sadece oda az bi aci
Canim agri olabilir. Benim hamileligimin basindan beri belim agriyor. Artarak devam ediyor. Doktoruma her sordugumda normal diyordu. Doktoruna yine de danis. Icin rahat olsun. Saglikla hamileligini tamamlarsin insallah ☺Çok teşekkür ederim zaten sürekli bi ağrı değil sanki bir yere çarpmisim gibi egildmde aciyo sadece oda az bi aci
Canim seninde doguma hic bisi kalmamis. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ☺Aklıma geldi canım bel ağrısını 4. Ayda yaşadım. Yogun bicimde bir ay agrımıstır.
Sagol canım Allah razı olsun. Oglusum biraz gec gelecek sanırım daha bir sey yok Nisan falan :) açılmada yoktu bir hafta öncesi. Allah hepimize saglıklı sıhhatli dogum nasip etsin insallah.Canim seninde doguma hic bisi kalmamis. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ☺
Amin canim. Bizimki de hala donmedi. Yeri cok rahat sipanin ☺Sagol canım Allah razı olsun. Oglusum biraz gec gelecek sanırım daha bir sey yok Nisan falan :) açılmada yoktu bir hafta öncesi. Allah hepimize saglıklı sıhhatli dogum nasip etsin insallah.
Canım merhaba progestani ağızdan kullanıyorum gece yatmadan iki tane beni mahvediyor resmen sen ne zaman bıraktın kendin mi bıraktın?doktoruna danış.. bana kasık ağrılarım yüzünden ilk 2-3 ay progestan verdi hem ağızdan hem vajinal.. zaten ilaç o kadar ağır ki sürekli uyuyor ve dinleniyorsun.. ağrılar kötüye yoruluyor ama dinlenir ve ilaçlarını düzenli alırsan geçiyor gidiyor.. ben progestanı bıraktım..
Hasret bırakma bizi sorularına hasret4. Haftadayim bel yada kuyruk sokumum da egilince hafif bir acı oluyo neden böyle normalmi
Canim bende de var. İnce ince sizlama gibi. Yatarken otururken ayakta sürekli ara ara vuran bi sancı. Normalmis doktorum söyledi. Içimi kemiriyo gibi sanki :)4. Haftadayim bel yada kuyruk sokumum da egilince hafif bir acı oluyo neden böyle normalmi
değişik birşey:SCanim bende de var. İnce ince sizlama gibi. Yatarken otururken ayakta sürekli ara ara vuran bi sancı. Normalmis doktorum söyledi. Içimi kemiriyo gibi sanki :)
Benim kuyruk sokumuma sızı gibi,şiddeti az sancı gibi ağrı vuruyor bugün ve şeyimin ortasına doğru.Sol ve sag kasığımida bu sızılı sancılardan vuruyor.Halsizim,hafif mide bulantim var.Endişelenmedim değil yani.Ha iyi doktor normal dediyse tamam.değişik birşey:S
O progestan beni de mahvediyor. Gözüm hep yatakta gündüz1 tane içip min.2 saat uyuyorum. Gece de 2 tane içip sabaha kadar deliksiz :) Bebisler sağlıklı gelsin de, hep uyuyalim :)Canım merhaba progestani ağızdan kullanıyorum gece yatmadan iki tane beni mahvediyor resmen sen ne zaman bıraktın kendin mi bıraktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?