Acil Basen ve Göbek Eritme...

karamiyo

:3
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
55
12
48
29
Merhaba,
Önümde iki haftam var ve acil bir şekilde sıkılaşmam kilo vermem lazım özellikle göbek ,basen ve kalça tarafından diyet olur egzersiz olur tüyolar olur yardım ederseniz çok seviniriim :), çok acil ihityacım var :( :'(

Merhaba,
Önümde iki haftam var ve acil bir şekilde sıkılaşmam kilo vermem lazım özellikle göbek ,basen ve kalça tarafından diyet olur egzersiz olur tüyolar olur yardım ederseniz çok seviniriim :), çok acil ihityacım var :KK43: :'(
Yakaladım sen aynı sorundan muzdaripim :(( ben ebru şallı skinny jean se baslıcaktım ama baktım ki hep pilates topu ve onun benzeri şeyler ile yapıyor benm evdede yok suan alamıcam acil olduğu içinde callenetic (umarım yanlıs yazmadım forumda var) ona başlıyorum herkez cok memnun

Yakaladım sen aynı sorundan muzdaripim :KK43:( ben ebru şallı skinny jean se baslıcaktım ama baktım ki hep pilates topu ve onun benzeri şeyler ile yapıyor benm evdede yok suan alamıcam acil olduğu içinde callenetic (umarım yanlıs yazmadım forumda var) ona başlıyorum herkez cok memnun
o dediğin callanetic linkini paylaşabilirmsin

Back
X