Acil Bebeğim Hakkinda

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.320
2.015
333
İstanbul
Kızlar selamun aleykum lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar bebeğim 7.ayini bitirecek kiş cocugu oldugu icin sol kalça çekirdeği olusmamis ve farkettik sol bacagindaki bacal cizgileri birbiriyle aynı hizada değil bu tarz durumlarda kalça çıkığından supheleniyorlarmis ama film de bir sıkıntı çıkmadı cekirdegin olusmasi icin bol bol güneş alacak benim kafama taktigim bu farklilik kendinden geçermi bu farklılığın cekirdekle ilgisi yokmuş fotoğraf ekliyorum nolur bir fikir verin moralim cok bozuk

Fotoğraf eklenmiyor 😏

Filmde bisey çıkmadiysa içini rahat tut bence. Benim yigenimde kalça cikikligi vardı 8 haftalikken doktor anladı. Kalça cikikligi filmde yada ultrasonda çok net Bi şekilde görünen bisey bildigim kadarıyla.

Kızlar selamun aleykum lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar bebeğim 7.ayini bitirecek kiş cocugu oldugu icin sol kalça çekirdeği olusmamis ve farkettik sol bacagindaki bacal cizgileri birbiriyle aynı hizada değil bu tarz durumlarda kalça çıkığından supheleniyorlarmis ama film de bir sıkıntı çıkmadı cekirdegin olusmasi icin bol bol güneş alacak benim kafama taktigim bu farklilik kendinden geçermi bu farklılığın cekirdekle ilgisi yokmuş fotoğraf ekliyorum nolur bir fikir verin moralim cok bozuk

Fotoğraf eklenmiyor 😏

Canım cıktı mi bisey ne yaptınız

Back
X