Acil Bebeğim

QUEENofTURKEY

Garson masa iyi, manzarayı değiştir.
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
3.816
7.460
88
33
Kızlar konuyu buraya açıyorum acil olduğu için. Lütfen cevap alana kadar taşınmasın.

Bebeğim 4 günlükken göbeği düştü. Sonra orda kurumuş kan vardı. Geçen banyo yaptırdık yarısı gitmişti. Şimdi kanın kurusu hala duruyor. Yarın doktora götüreceğim acilse şimdi götüreceğim aklıma takıldı artık. Gaz sıkıntısı da var korktum :-( Kusura bakmayın saçma gelebilir ama çok korktum. Yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20180926_003615.webp
    IMG_20180926_003615.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 639
Çok sağ olun baya ağlayınca içim ürperdi. K vitamini doğduğunda yapılmıştı. Çok korktum sağ olun yarın göstereyim yine de.

Çok sağ olun baya ağlayınca içim ürperdi. K vitamini doğduğunda yapılmıştı. Çok korktum sağ olun yarın göstereyim yine de.
Evet bize de doğunca yapilmistı sonra kan hemen kurumayinca tekrar yapalım k vitamini iğnesi dediler belki size gerek duymazlar bilemiyorum

Kızlar konuyu buraya açıyorum acil olduğu için. Lütfen cevap alana kadar taşınmasın.

Bebeğim 4 günlükken göbeği düştü. Sonra orda kurumuş kan vardı. Geçen banyo yaptırdık yarısı gitmişti. Şimdi kanın kurusu hala duruyor. Yarın doktora götüreceğim acilse şimdi götüreceğim aklıma takıldı artık. Gaz sıkıntısı da var korktum :-( Kusura bakmayın saçma gelebilir ama çok korktum. Yaşayan var mı?
Korkma canım benim oğlumda da olmuştu. Doktora götürdük Gümüş nitrat sürdü geçti. Korkma korkulacak birşey değil o bi çoğumuzun bebeğinde olmuştur. Sağlıkla büyüt inşallah.

Korkma canım benim oğlumda da olmuştu. Doktora götürdük Gümüş nitrat sürdü geçti. Korkma korkulacak birşey değil o bi çoğumuzun bebeğinde olmuştur. Sağlıkla büyüt inşallah.
Ben de götüreyim yarın bana pansuman falan bir şey vermediler. Amin çok sağ olun.

Ben de götüreyim yarın bana pansuman falan bir şey vermediler.
Bana da vermediler bilmiyordum böyle birşey olduğunu kanı görünce aklım çıktı. Doktor iki dakkada halletmişti. Çok ağladığı için olmuştu bizmki tuvaletini yapamadığı için zorlanıp ıkınarak ağladığı için. Geçmiş olsun.

Ooooyy onun göbüşünü yerim yaaa:KK200:

Bana normal geldi QUEEN , için rahat etmezse yine bir doktora götür .

Back
X