- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.934
- 333
- 35
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Bebeklerimden biride böyleydi yıkadıkça temizlendi ben hiç şüphe etmemiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki onun izidir dedim.. yinede korkmayın duş ala ala temizlenir orası.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrunuza..Yoo kimse bir şey demedi. Vermedi de. Doktor muayenesine de götürdüm o da bir şey demedi.
Hayır yok aynen yarın gideceğim bu korku yeter bana.İltihap, kızarıklık, şişme vs yok bana normal gibi geldi ama dr a danışın mutlaka.
Ay evet canım 2 gecedir gazı var kendinden geçe geçe ağlıyor. Zorluyor sanırım.Bana da vermediler bilmiyordum böyle birşey olduğunu kanı görünce aklım çıktı. Doktor iki dakkada halletmişti. Çok ağladığı için olmuştu bizmki tuvaletini yapamadığı için zorlanıp ıkınarak ağladığı için. Geçmiş olsun.
Pamuk yada sargi bezi yapistir kabuk baglayana kadar bez yada kiyafet yapismasin yaraya sokulup tekrar kanar..Kızlar konuyu buraya açıyorum acil olduğu için. Lütfen cevap alana kadar taşınmasın.
Bebeğim 4 günlükken göbeği düştü. Sonra orda kurumuş kan vardı. Geçen banyo yaptırdık yarısı gitmişti. Şimdi kanın kurusu hala duruyor. Yarın doktora götüreceğim acilse şimdi götüreceğim aklıma takıldı artık. Gaz sıkıntısı da var korktum :-( Kusura bakmayın saçma gelebilir ama çok korktum. Yaşayan var mı?
Amin canım ALLAH razı olsun cümlemizinkine.Belki onun izidir dedim.. yinede korkmayın duş ala ala temizlenir orası.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrunuza..
Ooooyy onun göbüşünü yerim yaaa
Bana normal geldi QUEEN , için rahat etmezse yine bir doktora götür .
Sargı bezi yok ama pamuk koyayım :-( düzelsin de rahatlayım inşaALLAH.Pamuk yada sargi bezi yapistir kabuk baglayana kadar bez yada kiyafet yapismasin yaraya sokulup tekrar kanar..
Çok sağ olun baya ağlayınca içim ürperdi. K vitamini doğduğunda yapılmıştı. Çok korktum sağ olun yarın göstereyim yine de.
Canım ağlayınca sanki kapanan yer yeniden kabuk bağlamış gibi hissettim korktum :-( umarım gaz için ağlıyordur sıpamBebeklerimden biride böyleydi yıkadıkça temizlendi ben hiç şüphe etmemiştim
Ay inşaALLAH canım. 2 gündür böyle dudaklarını sesini titrete titrete sürekli ağlayıp kasıyor kendini. Geceleri özellikle.İltihap falan görünmüyor. Ağlaması ondan değildir. Göbek bağında sinir ucu falan yok hissizdir o bölge..
Gazdan huzursuzdur o..
İnşaALLAH canım :-*Bisey olmaz canm normal gözüküyor
Ama sen yadn yine de sor
Koyma pamuk. Yaraya hiç bir zaman pamuk konmaz steril gazlı bez konur illa kapanması gerekiyorsa. Burdan bakınca zaten açık yara yok kapatmana gerek yok. Kurutması için istersen batikon sürebilirsin.Sargı bezi yok ama pamuk koyayım :-( düzelsin de rahatlayım inşaALLAH.
Korkma , sorun yok gibi görünüyor fakat iki gündür tuttuğu çiş onu bayagi zorlamistir. Zilliye bak sen ,daha şimdiden annesine kafa tutuyor :) 2 gün tutmak ne ya bebisim :)) sen yarın doktoruna götürüp bu çiş meselesini de söylekorkudan ödüm gidiyordu içimi rahatlattınız ya. İki gündür çok ağlıyor çiş yapamıyor belki de onun zorlaması.
Islak kan varsa kurumamussa pamuk yapisir ipleri... temis sargi bezi yapistir ustune bezini tak elbisesini giydir.. kan kurumamissa pamuk koyma pamugun ipleri yapisirSargı bezi yok ama pamuk koyayım :-( düzelsin de rahatlayım inşaALLAH.
Yok canım ona ağladığını sanmam göbeği böyle olan bebeğim içteydi ondan böyle yıkadıkça geçti. Diğer bebeğimin hemen geçti ama ondada göbek fıtığı oldu göbeği öne çıktı ondan hemen geçti. Önemli birşey yok gazı falan vardır belki. Bizde bugün 2 ay aşısı olduk deliriyoruz oluyor böyle şeyler :)Canım ağlayınca sanki kapanan yer yeniden kabuk bağlamış gibi hissettim korktum :-( umarım gaz için ağlıyordur sıpam
Canım yarın ebeme mesaj atıp duruma göre götüreyim diyorum. Acil bir durumda direk beni ara demişti ama şu saatte aramaya çekindim.Koyma pamuk. Yaraya hiç bir zaman pamuk konmaz steril gazlı bez konur illa kapanması gerekiyorsa. Burdan bakınca zaten açık yara yok kapatmana gerek yok. Kurutması için istersen batikon sürebilirsin.
Bu arada bence doktora götür yarın için rahat etsin. Başka türlü geçmeyecekmiş gibi endişen.
Zorlanıyor canım vucudu adapte olması flan derken ilk haftalar bizmde zor geçti. Biz hiç dokunmamıştık direkt doktora götürdük o halleti. Sende gönlünü ferah tut , hayırlı geceler♡Ay evet canım 2 gecedir gazı var kendinden geçe geçe ağlıyor. Zorluyor sanırım.