Acil Bebeğim

Bana da vermediler bilmiyordum böyle birşey olduğunu kanı görünce aklım çıktı. Doktor iki dakkada halletmişti. Çok ağladığı için olmuştu bizmki tuvaletini yapamadığı için zorlanıp ıkınarak ağladığı için. Geçmiş olsun.
Ay evet canım 2 gecedir gazı var kendinden geçe geçe ağlıyor. Zorluyor sanırım.

Kızlar konuyu buraya açıyorum acil olduğu için. Lütfen cevap alana kadar taşınmasın.

Bebeğim 4 günlükken göbeği düştü. Sonra orda kurumuş kan vardı. Geçen banyo yaptırdık yarısı gitmişti. Şimdi kanın kurusu hala duruyor. Yarın doktora götüreceğim acilse şimdi götüreceğim aklıma takıldı artık. Gaz sıkıntısı da var korktum :-( Kusura bakmayın saçma gelebilir ama çok korktum. Yaşayan var mı?
Pamuk yada sargi bezi yapistir kabuk baglayana kadar bez yada kiyafet yapismasin yaraya sokulup tekrar kanar..

İltihap falan görünmüyor. Ağlaması ondan değildir. Göbek bağında sinir ucu falan yok hissizdir o bölge..
Gazdan huzursuzdur o..
Ay inşaALLAH canım. 2 gündür böyle dudaklarını sesini titrete titrete sürekli ağlayıp kasıyor kendini. Geceleri özellikle.

Sargı bezi yok ama pamuk koyayım :-( düzelsin de rahatlayım inşaALLAH.
Koyma pamuk. Yaraya hiç bir zaman pamuk konmaz steril gazlı bez konur illa kapanması gerekiyorsa. Burdan bakınca zaten açık yara yok kapatmana gerek yok. Kurutması için istersen batikon sürebilirsin.
Bu arada bence doktora götür yarın için rahat etsin. Başka türlü geçmeyecekmiş gibi endişen.

:KK200: korkudan ödüm gidiyordu içimi rahatlattınız ya. İki gündür çok ağlıyor çiş yapamıyor belki de onun zorlaması.
Korkma , sorun yok gibi görünüyor fakat iki gündür tuttuğu çiş onu bayagi zorlamistir. Zilliye bak sen ,daha şimdiden annesine kafa tutuyor :) 2 gün tutmak ne ya bebisim :)) sen yarın doktoruna götürüp bu çiş meselesini de söyle

Canım ağlayınca sanki kapanan yer yeniden kabuk bağlamış gibi hissettim korktum :-( umarım gaz için ağlıyordur sıpam
Yok canım ona ağladığını sanmam göbeği böyle olan bebeğim içteydi ondan böyle yıkadıkça geçti. Diğer bebeğimin hemen geçti ama ondada göbek fıtığı oldu göbeği öne çıktı ondan hemen geçti. Önemli birşey yok gazı falan vardır belki. Bizde bugün 2 ay aşısı olduk deliriyoruz oluyor böyle şeyler :)

Koyma pamuk. Yaraya hiç bir zaman pamuk konmaz steril gazlı bez konur illa kapanması gerekiyorsa. Burdan bakınca zaten açık yara yok kapatmana gerek yok. Kurutması için istersen batikon sürebilirsin.
Bu arada bence doktora götür yarın için rahat etsin. Başka türlü geçmeyecekmiş gibi endişen.
Canım yarın ebeme mesaj atıp duruma göre götüreyim diyorum. Acil bir durumda direk beni ara demişti ama şu saatte aramaya çekindim.

Back
X