Acil Bebeğim

Koyma pamuk. Yaraya hiç bir zaman pamuk konmaz steril gazlı bez konur illa kapanması gerekiyorsa. Burdan bakınca zaten açık yara yok kapatmana gerek yok. Kurutması için istersen batikon sürebilirsin.
Bu arada bence doktora götür yarın için rahat etsin. Başka türlü geçmeyecekmiş gibi endişen.
Benimde simdi aklima geldi hemen uyardim kabuk bagladiysa pamuk birey olmaz ama aksi pamuk konmaz unutmusum
 
Korkma , sorun yok gibi görünüyor fakat iki gündür tuttuğu çiş onu bayagi zorlamistir. Zilliye bak sen ,daha şimdiden annesine kafa tutuyor :) 2 gün tutmak ne ya bebisim :)) sen yarın doktoruna götürüp bu çiş meselesini de söyle
Aslında yapıyor ama sancısı gelince acıktım sanıyor, ağzı açık sürekli aranıyor ben de memeyi tekrar veriyorum luk luk diğerlerini çıkarmadan tekrar emiyor. Döngüye bindirdi iki gündür özellikle geceleri.
 
Yok canım ona ağladığını sanmam göbeği böyle olan bebeğim içteydi ondan böyle yıkadıkça geçti. Diğer bebeğimin hemen geçti ama ondada göbek fıtığı oldu göbeği öne çıktı ondan hemen geçti. Önemli birşey yok gazı falan vardır belki. Bizde bugün 2 ay aşısı olduk deliriyoruz oluyor böyle şeyler :)
Geçmiş olsun canım sürekli yeni imtihanlar yani :-)
 
Tamam canım çok sağ ol. Üstü bol bezini de göbeğe getirmeden bağlıyorum. Ama ıkınırken kendini çok sıkıyor işte.
Birsey olmaz merak etme onemli iki sey mikrop kapmasin ve yara devamli sikulup kanamasi bunun disinda birsey olmaz herhalde... doktora gidince sargi bezi sor eczaneden al.. her evde ecza dolabi sart
 
Aslında yapıyor ama sancısı gelince acıktım sanıyor, ağzı açık sürekli aranıyor ben de memeyi tekrar veriyorum luk luk diğerlerini çıkarmadan tekrar emiyor. Döngüye bindirdi iki gündür özellikle geceleri.
O şimdi alışana kadar malesef hem acı çekecek hem seni bezdirecek :) umarım kolay atlatir bu zamanları .gaz sancısı da başlayınca kafana huni tak gez ,kimse elleşmesin :)))
 
Teşekkür ederim ^^ sorma nezaman uyuyabileceğimi merak ediyorum okadar uykusuzumki.. hep birşey çıkıyor aşırıda gazlıyız kabızız yok yok. İkizde olunca dubble uykusuz geceler :)
Ay maşaALLAH. RABBİM sabrını versin. Ben bir taneyle uğraşıyorum seninki daha zor.
 
O şimdi alışana kadar malesef hem acı çekecek hem seni bezdirecek :) umarım kolay atlatir bu zamanları .gaz sancısı da başlayınca kafana huni tak gez ,kimse elleşmesin :)))
Başlamış sanırım canım :-) önceden xe akıllı değildim şimdi tam hunilik olacağım yani :-)
 
Benim kızımınki de 5 günlükken düştü .
Bunun gibiydi .. zamanla geçiyor merak etme .
Erken düştüğü için kordon kuruyor düşüyor ama göbekteki tam kurumuş olmuyor .. zamanla kuruyunca oda geçiyor.evham yapmayın ...
 
benım kızımın 6 gunlukken dustu
cok gazlı bır bebektı agladıkca kanadıgını farkettım
tekrar k asısı yapıldı
25 gun kanadı
gobek fıtıgı oldu
3. kez k asısı tekrar yapıldı
doktoru gecer dedı ve gectı

ama bunun ıcın hergun doktora gıttım panıkledım sakın olun yıne doktora sorun sıze bunu onerebılırım
 
Benzer bizde de olmustu...bisey surduler ve ellemeyin hic dedi
Bisey de sakin surmeyin demişti...oyle kendiliğinden geçti bitti...
 
Tekrar mı kanadı? Bizim arasıra kanayınca tekrardan k vitamini vermişlerdi. En fazla tekrar ilaç verirler. Korkmayın.
 
Hiçbir sorun yok merak etmeyin, gayet normal. Bu arada doğurmanıza çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
 
Back
X