- 20 Mayıs 2014
- 49
- 6
- 48
- Konu Sahibi minikprenses58
-
iyiler aslında çok şükür, kücücükler zaten bakalım umutlu gibiyim :)
iyi canım zamnla dha iyi olucaktır conturbex i çok övüyorlar sen kullanmya başladnmı
Dikişlerim alınınca kullanmam gerekmiyor mu onu?
evet dkişler alınınca . ben alındı sandım
Ha yok daha alınmadı bugün inşallah alınacak kısmetse, dikişler alınırken çok acıyor mu acaba ?
yok acımaz çok.inşallah istedğn gibi olur cnm haberdar et beni
Sağol canım, dün alındı dikislerim biraz yara kabuğu gibi şeyler vardı thiocilline diye bi krem vermişti doktor dikişlere de sürüyorum onu sürdüm iste az önce kabuklarım düştü bende hayret ettim bu kadar cabuk beklemiyordumsu an kırmızı ve çizgi çizgi dikiş izlerim var sadece, bir de sana bisey sormak isterim bilgin varsa eğer doktor bana contractubex yerine DermatixSi diye bi kremi önerdi sen biliyor musun onu silikonluymus fazla arastiramadim ama memnun kalan da çok gibi
hiç duymadım canım onu
Almayı düşünüyorum ama bakalım
doktorum önerdiyse onu al canım contractubex daha kalıcı izler için kullanılıyo aslında yani senin dha ameliyat yeni olduğu için öncelikle doktorunun verdğni kullan bakalım sonuçlar nasıl olack
Aldım bugün başladım kullanmaya
izlern nasıl canım kırmızı çizgi şeklinde mi
Arkadaşlar bugün 4 tane benim alınacak sizlere bazı sorularım var. 1. Dikislerin erken alınması izin daha az kalmasını mi sağlıyor?? 2. Contractubex krem kabuk düştükten sonra mi kullanılıyor ? 3. Bepanthene vveya sudocremi ne zaman surmeliyim yara kabukken mi? 4. Kırmızı kantaron kullananlar yaranın kabuk haline mi surdunuz çünkü yaranın mikrop kalmasını engelleyici ve iyileştirici özelliği varmış?? Lütfen yardıım[/Q
selamun aleykum öncelikle geçmiş olsun şuanda durumun ne acaba ve tanıdığım biride yüzündeki benlerini aldrmak istiyor acaba kaç tane benini aldırdın ve ameliyat ücreti ne kadar ödedin
benim doktorum lazer olmaz dedi kaç kişiyle görüştüm hepsi ameliyat dedi bende ameliyatla aldırdım bilmem nasıl olacak suan kızarık kızarık ve krem kullanıyorum krem adını yazarsam olmaz sanırımben görüntüsünden iyi yine de kızarık hali
benim doktorum lazer olmaz dedi kaç kişiyle görüştüm hepsi ameliyat dedi bende ameliyatla aldırdım bilmem nasıl olacak suan kızarık kızarık ve krem kullanıyorum krem adını yazarsam olmaz sanırımben görüntüsünden iyi yine de kızarık hali
ben özel de 180 tl verdim iki ben e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?