Acil beta hcg değeri

hadi hayırlısı meleğim inş... meleğin geliyodurr rabbim yüzünü güldürsün mutlaka haber ver ama cok merak ettim valla inş..... hamilesindir

canım ben adetıme 5 gun kala yaptırmıştım degerım 25.51 cıkmıstı.bıkac gun snrada yukseldı suan degerı tam hatırlamıyorum ve 1 aylık gebe cıkmıstım.Suan 4.5 aylık hamıleyım.Insallah hakkında hayırlısı olur.5 ın ustu gebelık bılıyorum bende,yanındayızz,cıkmasada uzulme emii herseyın hayırlısı tatlım...

adet günüme 2 gun kala baktırmıstım ben ve 6.94 cıktı cok düşük var yok dedıler ama bebegım şuan benımle binlerce şükür darısı basına canım :asigim:

güzelim benim 6 çıktı ve çok şükür hamileyim. Şu anda 14 haftalık. Kesin hamilesin. Hadi bakalım bulantılara hazır ollllllllll. Ben bulantılardan mavoldummmm.

kızlar testi iki gün sonra yaptırdım.54.55 e yüksel miş kesin hamileyim allahıma şükür.darısı tüm isteyenlere

cnmmmmmm cok ama cokk sevinddim yazılarını okuyordum ve ne kadar cok istediğini beklediğini biliyordum meleğini :) bak işte sonunda gelmiş meleğin allahım sağlıklı hamilelik gecirmeni ve bebeğini kucağına almanı da nasip etsin inşallahh :1hug: darısı başımıza :Saruboceq: kaç aydır uğrasıyodun cnm olması için :uhm:

7. AYDA HAMİŞ KALDIM.TATLIM HAYIRLISI İLE İNŞALLAH:CüvCüv:

canım tebrik ederim çok sevindim adına darısı inşallah bizim gibi bekleyenlerinde başına bizlere de dua et olurmu

allah hepimizin yardımcısı olsun canım bize de tattırsın bu duyguyu inşallah daha fazla bekletmeden

tebrik ederim canım inşallah kucağına aldığın günüde görürsünn ne mutu sanaa harika bişey bu duygu yaa bayılıyorum hamile haberi almaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…