- 18 Aralık 2020
- 89
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi Meleksin07
Kızlar cuma günü beta hcg 190.8 çıkmıştı bugün 548.19 çıktı. Normal mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gunde bir 2 katina cikmasi gerekiyor cuma 190sa pazar 380 sali 720 olmali yaklasik. Doktora danisarak duzenli baktirmaya devam edinKızlar cuma günü beta hcg 190.8 çıkmıştı bugün 548.19 çıktı. Normal mi sizce
Normalmış canım2 gunde bir 2 katina cikmasi gerekiyor cuma 190sa pazar 380 sali 720 olmali yaklasik. Doktora danisarak duzenli baktirmaya devam edin
Seninde bebişin yaklaşık olarak benimle aynı haftalarda sanırım canım. Sana bişey sorucam sende kahverengi lekelenme oldu mu?Normal canim sağlıkla al kucağına![]()
Yok olmadi canim bende sadece kasik ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum aradaSeninde bebişin yaklaşık olarak benimle aynı haftalarda sanırım canım. Sana bişey sorucam sende kahverengi lekelenme oldu mu?
Yok olmadi canim bende sadece kasik ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum aradaSeninde bebişin yaklaşık olarak benimle aynı haftalarda sanırım canım. Sana bişey sorucam sende kahverengi lekelenme oldu mu?
Canım önce düşük yaptım ben o yüzden korkuyorum. Lekelenme bitmek bilmedi yaYok olmadi canim bende sadece kasik ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum aradaama lekelenmede normal bebisin yerini sağlamlaştiriyor
![]()
Doktorun varmi ona danıştin mi yada tekrar bi beta hcg testi yapmalısınCanım önce düşük yaptım ben o yüzden korkuyorum. Lekelenme bitmek bilmedi ya![]()
merhaba bende 3 ay önce kalp atısı durmasından kürtaj olmustum bu ayda hamileyim yine ara ara kahverengi leke oluyor az . sizde durum ne dr bişey dedimi ben 6 haftadan once dr gitmeyi düşünmüyorum dr iyice stres yaratıyor geriyoCanım önce düşük yaptım ben o yüzden korkuyorum. Lekelenme bitmek bilmedi ya![]()
Doktora gitmelisin ilaç veriyor düşük tehlikesi içinmerhaba bende 3 ay önce kalp atısı durmasından kürtaj olmustum bu ayda hamileyim yine ara ara kahverengi leke oluyor az . sizde durum ne dr bişey dedimi ben 6 haftadan once dr gitmeyi düşünmüyorum dr iyice stres yaratıyor geriyo
Benimde perşembe 71 buçuktu dün akşam 656.2 çıktı nasıl acaba2 gunde bir 2 katina cikmasi gerekiyor cuma 190sa pazar 380 sali 720 olmali yaklasik. Doktora danisarak duzenli baktirmaya devam edin