- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Burasi sorunuzu iletip cevaplardan sizinle birlikte herkesin faydalanmasi icin kurulmus bir forum avukat cok var burada da evlerimizin cevresinde de.benim de hukuk bilgim saglamdir ama bu sorunu sadece bi avukat bilebilir ondan dolayi sordum
Zaten suan danisabikecegim bir avukat bulabilseydim ucretini oderdim sevguli balkabagi. Kanunlar hakkinda da emin olun sizden cok bilgim var kanuna aykiri bir durum yok benim sorumdaRandevu alip, ucret karsiliginda bir avukata danisin. Her ne soracaksaniz hicbir avukat buradan size hukuki yardimda bulunamaz. Danisma ucretlidir. Forumdan hukuki yardim verilemez. Olsa olsa hukuki bilgi olur benim simdi yaptigim gibi. Aksi kanuna aykiridir.
Sizin açınızdan yok, bir avukat ücretsiz danışmanlık yapamaz avukatlar kanuna göre. Sandığınız kadar hukuki bilginiz de yokmuş demek.Zaten suan danisabikecegim bir avukat bulabilseydim ucretini oderdim sevguli balkabagi. Kanunlar hakkinda da emin olun sizden cok bilgim var kanuna aykiri bir durum yok benim sorumda
Zaten su durumda suan bi avukatBurasi sorunuzu iletip cevaplardan sizinle birlikte herkesin faydalanmasi icin kurulmus bir forum avukat cok var burada da evlerimizin cevresinde de.
Burada kimse ozelden danismanlik yapmaz tipki disarida ucretsiz yapilmadigi gibi.
Siz konunuzu duzenleyin bence.
Avukatlik kanununu ve tbb nin 50 maddeden olusan meslek kurallarini cok iyi biliyorum hanimefendi. Sadece bu saatte ucretini odeyebilcegim bi avukat bulamadim soru soracak bu bir ikincisi emin olun avukatlik ve avukatlar hakkinda sizden daha fazla bilgim varSizin açınızdan yok, bir avukat ücretsiz danışmanlık yapamaz avukatlar kanuna göre. Sandığınız kadar hukuki bilginiz de yokmuş demek.
Benden daha iyi bilgi sahibi olsanız burdan hukuki yardım dilenecek konuma düşmezdiniz. Ben hukukçuyum, benim mesleğimi benden iyi biliyorsanız bir zahmet konunuzu kapatın, malum bizim mesleği bizden iyi biliyorsunuz.Zaten su durumda suan bi avukat
Avukatlik kanununu ve tbb nin 50 maddeden olusan meslek kurallarini cok iyi biliyorum hanimefendi. Sadece bu saatte ucretini odeyebilcegim bi avukat bulamadim soru soracak bu bir ikincisi emin olun avukatlik ve avukatlar hakkinda sizden daha fazla bilgim var
Zaten suan danisabikecegim bir avukat bulabilseydim ucretini oderdim sevguli balkabagi. Kanunlar hakkinda da emin olun sizden cok bilgim var kanuna aykiri bir durum yok benim sorumda
Ama avukat olanlarda bilmeden konuya müdahil olamaz ki.Konunun ne oldugunu yazmama sebebim biraz mesleki bilgi gerektiriyor ve zaten karisik olan kafami varsayimlar uzerinden daha fazla karistirmak istemememMune
Hukuki yardim dilenmiyorum yardim istiyorum siz de gercek bir hukukcu olsaydiniz danisan kisiye yardin dileniyor demezdiniz hukuk okumak demek hukukcu olmak demek avukatlik bilgisine sahip olmak demek degildir cok firin ekmek yemeniz gerekiyor simdi kalkip sizinle burda hukuk tartisacak degilimBenden daha iyi bilgi sahibi olsanız burdan hukuki yardım dilenecek konuma düşmezdiniz. Ben hukukçuyum, benim mesleğimi benden iyi biliyorsanız bir zahmet konunuzu kapatın, malum bizim mesleği bizden iyi biliyorsunuz.
Mesaj kutunuza bakar misiniz lutfenAvukatim, benden dahabiyi bilginiz varsa bizi aramaniza gerek yok. Kendiniz halledin.
Dogrulari soyleyince kabul gormuyor niyeyse. Hanimefendi buradan hukuki yardim yapilamaz. Neredesiniz de avukat bulamiyorsunuz cok merak ettim. Tartismak niyetinde de degilim. Bu tarz konularin hepsine yaziyorum, artik avukata ayak ustu danisilamayacaginin ogrenilmesi gerekiyor.
Ücretini vermeden almaya çalışıyorsunuz, bu dilenmektir. Ben hukuku bitireli çok oldu, hukukçuyum demek hala okuyorum anlamına gelmez, yaptığım mesleği benden iyi bilmeniz için bu mesleği yapmanız gerek. Benden iyiyseniz kapatın konunuzu diyorum ben de hatta, madem ben iyi hukukçu değilim siz daha iyi bilgilere sahipsiniz, ne gerek var bu konuya.Hukuki yardim dilenmiyorum yardim istiyorum siz de gercek bir hukukcu olsaydiniz danisan kisiye yardin dileniyor demezdiniz hukuk okumak demek hukukcu olmak demek avukatlik bilgisine sahip olmak demek degildir cok firin ekmek yemeniz gerekiyor simdi kalkip sizinle burda hukuk tartisacak degilim
Bilginiz varsa bu saatteki avukattan aldiginiz bilgiyi kullanamayacaginizida biliyorsunuzdur.Zaten su durumda suan bi avukat
Avukatlik kanununu ve tbb nin 50 maddeden olusan meslek kurallarini cok iyi biliyorum hanimefendi. Sadece bu saatte ucretini odeyebilcegim bi avukat bulamadim soru soracak bu bir ikincisi emin olun avukatlik ve avukatlar hakkinda sizden daha fazla bilgim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?