acil bi bakabilirmisiniz kızlar...

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
dün gece aşırı kusmadan dolayı kadın doğuma gitmek zorunda kaldım. çatı muaynesi yaptılar. yumuşama varmış. fakat bugün sümükümsü kahveye yakın bi akıntı geliyo. 36. haftamdayım. sizede böyle oldumu. bu akıntı neyin nesidir? doğum nişanı falanmı? çok korktum, bilgi verirseniz sevinirim..

cnm bende 36. haftamda hafif renkli bir akıntı(nişan sanırım) bir kaç saat sonrada suyumun gelmesiyle 36. haftada doğuma gittim.istersen bi dr unu ara sor canım.inş.bebişin zamanını doldurup gelsin.eğer gelen nişansada korkma rabbim yar ve yardımcın olsun.(tüm anne adaylarına inş.)
bizide haberdar et cnm a.e.o

canım nişan olabılır 2 gün içinde doğum olabılır bı hastaneye git isersen 36.hafa erken ama korkma allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın işallah...

bende daha o haftaya gelemedim ama bildiğim kadarıyla nişan olabilir dr ara istersen rabbim yardımcın olsun inşallah.

kızlar bugün doktordaydım. çatı muaynesinde zedelenme olduğu için gelmiştir dedi. alttan muayne etme gereği bile duymadı. sorun yokmuş yani. hepinize teşekkür ederim.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım nacizane fikrimi paylaşıcam,ben erken dönem düşük yaptım daha yeni ve erken olsun geç dönem olsun düşüklerle ilgili baya bir araştırma yaptım doktorlarıma sordum.kahverengi akıntıyı parlak kırmızı kana dönüşmedikçe tehlikeli bulmuyor doktorlar fakat şuda bir gerçek kahverengi akıntıda normal bir durum değil bence hemen bir doktor kontrolü altına gir seni krkutmak değil amacım kimsenin bünyesi bir değil yanlış anlama ama benimde kahverengi akıntı ile başladı düşüğüm.kahverengi akıntıyıda doktorlar şöle yorumluyorlar içerde oluşan bir kanamanın yada geciken bir kanamanın sonradan dışarı atılması rahmin temizlenmesi bilgin olsun umarım herşey yolunda gider cnm....

geçmiş olsun canım nişan zaten kırmızı renkli oluyor benim suyumla beraber gelmişti.bildiğin kırmızıydı. sen endişelenme panik olma inş sağlıcakla bebğini alırsın kucağına...

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım nacizane fikrimi paylaşıcam,ben erken dönem düşük yaptım daha yeni ve erken olsun geç dönem olsun düşüklerle ilgili baya bir araştırma yaptım doktorlarıma sordum.kahverengi akıntıyı parlak kırmızı kana dönüşmedikçe tehlikeli bulmuyor doktorlar fakat şuda bir gerçek kahverengi akıntıda normal bir durum değil bence hemen bir doktor kontrolü altına gir seni krkutmak değil amacım kimsenin bünyesi bir değil yanlış anlama ama benimde kahverengi akıntı ile başladı düşüğüm.kahverengi akıntıyıda doktorlar şöle yorumluyorlar içerde oluşan bir kanamanın yada geciken bir kanamanın sonradan dışarı atılması rahmin temizlenmesi bilgin olsun umarım herşey yolunda gider cnm....

çok sağol canım. çatı muaynesinin ertesi günü geldi bidaha gelmedi. akıntımın rengi normale döndü şuanda. dünde kontrolümüzde herşey yolunda gözüküyordu. sanırım bi sıkıntı yok. ama yinede teşekkür ederim sana.

çok sağol canım. çatı muaynesinin ertesi günü geldi bidaha gelmedi. akıntımın rengi normale döndü şuanda. dünde kontrolümüzde herşey yolunda gözüküyordu. sanırım bi sıkıntı yok. ama yinede teşekkür ederim sana.

rica ederim arkadaşım,birbirimize faydamız olabiliyorsa ne mutlu bize.çok sevindim Allahın izniyle hayırlısı sağlıklısı ile yavruna kavuşursun çok dikkat et :49:

Back
X