Acil Bi Bakarmısınız 33hafta2

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
Merhaba arkadaşlar benim erken doğum riskim vardı önceden rahşm ağzı boyu 2.5 di 2 gündür duzensiz ama çok şiddetli kasılmarım oldu dün hastanede yattım tekrar olcum yapıldı 2.01 çıktı kısalma olmuş yine dedi doktorum böyle olupta kısalması devam edip erken doğum yapan oldumu bu boy risklimi? 33 hafta 2 günlüğüm

kasilma denilen sey nasil bisi karnin mi kasiliyor yoksa kasigina agri felan mi giriyor..
insallah bir sikinti cikmaz canim ya bol bol dinlenmeye bak kendini yorma.
umarim vaktinde gelir minikler

Merhaba arkadaşlar benim erken doğum riskim vardı önceden rahşm ağzı boyu 2.5 di 2 gündür duzensiz ama çok şiddetli kasılmarım oldu dün hastanede yattım tekrar olcum yapıldı 2.01 çıktı kısalma olmuş yine dedi doktorum böyle olupta kısalması devam edip erken doğum yapan oldumu bu boy risklimi? 33 hafta 2 günlüğüm

Dikkat et canim bende 33 haftalikken kendimi cok yormustum pazar gunuydu koye gttik gderken arabada sallanmistm kasklarm agriyodu bizimklere dedim olur oyle dediler 3 gun oncesi kontrlde hersey normaldi aksam suyum patladi dogum yapdim allaha sukur suanda 9 aylik oldu oglum yinede sen dkkat et ins zamaninda gelir 12 gun kuvezde yatti beklemek cok zor karnindayken iyide karnin bombos o baska yerdeyken cok zor oluyo :KK43:(

kasilmalarin icin ilac varmiş nidilat doktorun vermiş olmali.bendede kisalma oldu 2 kez 8mm .sadece magnezyum kullaniyorum inşallah 37i goruruz canm bişey kalmamlşş stress yapma

Eve ikaç kullanıyorum dtres yapmamak elde değil işte :-( sağlıklıca alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

X