Acil bi durum emegim ziyan olmasin bi bakiverin hanimlar

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Yaa biliyorum belki yeri degil ama acil bi durum ben 2 gun once kislik menemenlik yaptim tam 25 kavanoz bu sene ilk yapisim kavanozlarda kapaklarda yeni..yaptim kaynarken koydum kavanozu ters cevirdim bi gun bekledi akitma veya dis kaptirma yok ama su kafama takildi kavanoz kapaklari tutunca ice cokuk olurmus ben cokuntu fark etmedim simdi bozulur diyede korkuyorum baska nerden anlarim tuttu mu hava aliyo mu bozulur mu diye ??? Kapaktan belli olmuyoki yani ben fark goremedim esime iyice sıkı kapattirdim cokta dikkat ettik insallah nimette emegimde zayi olmaz

Çöküntüye gerek yok ki cnm. Ablamin kv si yapmıştı geçen kış, birkaç kavanoz da bana vermişti ama kapaklarda cokuntu fln yoktu, mis gibiydi bozulmamisti hic

Sıcak sıcak kapatti isen hiç bir şey olmaz.
Afiyet olsun şimdiden. Bana bu sene zor geliyor bir şey yapmak.

bakın madem yerinin burası olmadığını biliyorsunuz neden açıyorsunuz. bdv kurallarını tekrar koyuyorum. lütfen dikkat edelim bu kurallara..

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X