- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
Dalga gecmek icin mi yorum yaptiniz. Baska yerlerde egolarinizi tatmin edin bir suru malzeme bulabileceginiz yerler mevcutken benim konumda yapmayin lutfen. Gereksiz yorumunuza yinede tskr ederim
Lütfen yardımcı olun eşimle bugün birlikte olduk son adet tarihim 30 temmuz hesapladigim bütün sitelerde risk 12 ağustos diyor. Ayrıca 2.haftanizda olmak üzere de hamilesiniz diyor.
Hem istiyorum hem istemiyorum :) yeni evliyiz hazır olmadığımızı dusunuyorumHerkesin yumurtlama donemi fakli canim o sitelere gore bizde denedik ama 2 ay hüsrana ugradik
Belki seninki denk gelmistir. Hamilelik istemiyor musun?
Canım ne yaptın gittin mi doktora benimde şuan 8-9 gün varmrb arkadaşlar benim de bir sorum olacak sizlere yumurtlama gününden bir gün önce eşimle ilişkiye girdik ertesi gün yumurtlama günümdü ve şiddetli kasık ağrısı, bel ağrısı ve gaz oldu. aslında bunlar yumurtlama belirtileri ama ilk defa böyle bir ağrı yaşadım henüz regl olmama 8-9 gün var doktora gitsem hamile olup olmadığım çıkar mı?
gittim canım negatif çıktı malesefCanım ne yaptın gittin mi doktora benimde şuan 8-9 gün var
Canım daha erken belki daha yeni yumurtlaman olmuş olabilir kaç günde bir oluyosungittim canım negatif çıktı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?