- 16 Ağustos 2014
- 21
- 2
- 3
- Konu Sahibi miaselinam
-
canım yumurtlama dönemim geçti 9 gün oldu geçeli dün gittim doktora ama negatif çıktıCanım daha erken belki daha yeni yumurtlaman olmuş olabilir kaç günde bir oluyosun
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun peki bu ay tedavi falan olucak mıcanım yumurtlama dönemim geçti 9 gün oldu geçeli dün gittim doktora ama negatif çıktıregl.e de 3-4 gün kaldı
ilk denememiz olduğu için tedavilik bir durum yok her şey normalmişAnladım canım hakkında hayırlısı olsun peki bu ay tedavi falan olucak mı
İnş hiç ihtiyacın olmaz canım bu ay hepimiz hamile oluruzilk denememiz olduğu için tedavilik bir durum yok her şey normalmiş
inş canım bu ay benden geçti inş senden güzel haberler alırızİnş hiç ihtiyacın olmaz canım bu ay hepimiz hamile oluruz
Anladım canım inş aralığa kalmaz temmuzdan önce alırsın bebeğini kucağına bende bu ay olursa mayısın başında alırım inş bebeğimi sabretmek çok zor inş dualarımız kabul olurinş canım bu ay benden geçti inş senden güzel haberler alırızben önümüzdeki ay inş o zmn da olmazsa aralığa kadar olmaz temmuzda sınavım var ona göre hesap yapıorum :)
inş canım senin ne zmn belli olacak?Anladım canım inş aralığa kalmaz temmuzdan önce alırsın bebeğini kucağına bende bu ay olursa mayısın başında alırım inş bebeğimi sabretmek çok zor inş dualarımız kabul olur
test yaptırdın mıBi de idrar renginde değişiklik olur mu
Canım cuma günü belli olucak benimkide bakalım inş vardır bebeğiminş canım senin ne zmn belli olacak?
üzüldümYaptım tek çizgi
canım naptın belli oldu mu?Canım cuma günü belli olucak benimkide bakalım inş vardır bebeğim
Pazar günü hasta oldum canım malesef yine olmadi bugun doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi kullanicam olmazsa igne tedavisi baslicazTE="pnr_daisyy, post: 36725751, member: 618922"]canım naptın belli oldu mu?
sıkma canını cnm bu ay olur inş...benim regl yeni bitti doktor tedavilik bir durum yok dedi.[/QUOTE][QUOisyy, post: 36732221, member: 618922"]Pazar günü hasta oldum canım malesef yine olmadi bugun doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi kullanicam olmazsa igne tedavisi baslicazsen ne yaptın
Ins ikimizinde isteyen herkesinde bu ay olur dua edelim[/QUOTE][QUO="pnr_daisyy, post: 36735669, member: 618922"]sıkma canını cnm bu ay olur inş...benim regl yeni bitti doktor tedavilik bir durum yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?