acil bi soru sormak istiyorum

inş canım bu ay benden geçti inş senden güzel haberler alırız ben önümüzdeki ay inş o zmn da olmazsa aralığa kadar olmaz temmuzda sınavım var ona göre hesap yapıorum :)
Anladım canım inş aralığa kalmaz temmuzdan önce alırsın bebeğini kucağına bende bu ay olursa mayısın başında alırım inş bebeğimi sabretmek çok zor inş dualarımız kabul olur

Meraba ben daha önce de yazmıştım ilaç kullanmaya başladım ama kanamam olmadı durumum nedir sizce?

TE="pnr_daisyy, post: 36725751, member: 618922"]canım naptın belli oldu mu?[/QUOTE]
Pazar günü hasta oldum canım malesef yine olmadi bugun doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi kullanicam olmazsa igne tedavisi baslicaz sen ne yaptın

TE="pnr_daisyy, post: 36725751, member: 618922"]canım naptın belli oldu mu?
Pazar günü hasta oldum canım malesef yine olmadi bugun doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi kullanicam olmazsa igne tedavisi baslicaz sen ne yaptın[/QUOTE]
sıkma canını cnm bu ay olur inş...benim regl yeni bitti doktor tedavilik bir durum yok dedi.

[QUOisyy, post: 36732221, member: 618922"]Pazar günü hasta oldum canım malesef yine olmadi bugun doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi kullanicam olmazsa igne tedavisi baslicaz sen ne yaptın[/QUOTE]
sıkma canını cnm bu ay olur inş...benim regl yeni bitti doktor tedavilik bir durum yok dedi.[/QUOTE]
Ins ikimizinde isteyen herkesinde bu ay olur dua edelim

[QUOisyy, post: 36732221, member: 618922"]Pazar günü hasta oldum canım malesef yine olmadi bugun doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi kullanicam olmazsa igne tedavisi baslicaz sen ne yaptın
sıkma canını cnm bu ay olur inş...benim regl yeni bitti doktor tedavilik bir durum yok dedi.[/QUOTE]
Ins ikimizinde isteyen herkesinde bu ay olur dua edelim[/QUOTE]

inş canım amin. bu arada doktor folik asit verdi mi sana

[QUO="pnr_daisyy, post: 36735669, member: 618922"]sıkma canını cnm bu ay olur inş...benim regl yeni bitti doktor tedavilik bir durum yok dedi.[/QUOTE]

inş canım amin. bu arada doktor folik asit verdi mi sana[/QUOTE]
Yok canım vermedi daha once folbiol kullanmistim ama kontrole gidince sorsam mi acaba

[QUO="pnr_daisyy, post: 36735669, member: 618922"]sıkma canını cnm bu ay olur inş...benim regl yeni bitti doktor tedavilik bir durum yok dedi.

inş canım amin. bu arada doktor folik asit verdi mi sana[/QUOTE]
Yok canım vermedi daha once folbiol kullanmistim ama kontrole gidince sorsam mi acaba[/QUOTE]

sor istersen bnm doktorum öncesinde önermedi uzun süreli kullanımında zararları oluomuş hamileliğin ilk üç ayında verioruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…