acil bi sorum var

Ben ilk sut hormonu icin gitmistm ilaç kulalncgm için kan testi yapti hamile olma ihtimaline karşı kan testi 50.74 çıktı sonra iki gün sonra gittim tekrar yapti 188 çıktı yarın tekrar gidicem

Ben ilk sut hormonu icin gitmistm ilaç kulalncgm için kan testi yapti hamile olma ihtimaline karşı kan testi 50.74 çıktı sonra iki gün sonra gittim tekrar yapti 188 çıktı yarın tekrar gidicem
saglikla gecir hamileligini insallah cnm saglikla da al kucagina. senin de daha yeni o zman:)

kızlar selam...
su idrar testleriyle kafayî bozanlardanim. bekledigim adet tarihim bugundü. bi hafta kala yaptigim testler negatif cikinca dun ve bugun testi biraktim. bugun adetimi bekledim. gelen giden yok. bi saat once esimi nobetci eczaneye yolladim dedim son bi test yapim. 3 dk gecmeden hafif silik bi cizgi cikti. ama baya silik.esim de gordu. sorum su: yanlislik olma ihtimali var mi bu tetlerde? bunu yasayan oldu mu? ya da regl oncesi boyle hatali verme ihtimali var midir? Allah isteyen herkese saglikla hamile kalip dogurmayi saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.
Canimm bende ayni senin gibi cuma günü sabah idarari ile test yaptim okadar cok silikti ki gozukmuyorsu bile tum umutlarin tukendigi an karar verdim kan testi yaptirmaya ve hcg sonucum 50,3 çıktı. Bugun tekrar yaptirdim hcg 138 çıktı. Darısı başına :)

Canimm bende ayni senin gibi cuma günü sabah idarari ile test yaptim okadar cok silikti ki gozukmuyorsu bile tum umutlarin tukendigi an karar verdim kan testi yaptirmaya ve hcg sonucum 50,3 çıktı. Bugun tekrar yaptirdim hcg 138 çıktı. Darısı başına :)
maşallah cnm:) isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin saglikla al kucagina insallah:)

Arkadaşlar 5 gun once hcg 188 demiştim bugün gittim 1625 çıktı netten baktim sonuca yine bu artış normal mi sizce

Yok sabah kan verdim eve geldim şimdi çıktı sonuç internt ten ogrendm artması normal artmassa sknti yazıyo internt te ama kafamq takıldı aile hekimin e sorcam birazdan

Back
X