Saç Uzatma Yöntemleri acil bilen yazabilir mi ?

eljin

" Çekip sağa inmesini de bilirim."
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
541
218
Konunun yanlış yerde olduğunun farkındayım ama soracak kimse yok şuan da sac bölümüne de yazdım cevap alamadım...
Saçlarım ombre seklinde uçlar sari dipler açık kahve saçımı tek renk yapacağım. Koyu kumral boya aldım sürerken diplerden mi baslamaliyim uçlardan mi ??

Bence kuaföre gidin. Tamamen kapanmaz. Yikandikca uçlar yine açılır. Onun dışında ombreniz sarı. Saçlarınızın sarı olan yeri yesile dönebilir de..

Konu tekrarı yasak kuralları okursanız.En mantıklısı kuaföre gidip danışmanız olacaktır.

Muhtemelen tutmayacaktır o yüzden nerden sürersen sür diyorum ben de. :) Bir bak bakalım kötü olursa kuaföre gidersin.

uçlardan başlamalısın.

yıkadıkça akar renk, korkma. (biraz haki yeşiline falan kayacak, el mahkum) 45 dkdan az bekleme.

2-3 boyama sonunda oturur.

Sarinin üstüne koyu kumral boyarsaniz yeserme ihtimali var, daha dore yansimali bir ton kullanmalısınız. renk farkini tamamen kapatmak istiyorsaniz uclardan baslayin ama hafif bir acilma gecisi isterseniz dipten uca boyayabilirsiniz.

bugün bdvde açılan 3 cü saç konusu. birde bilerrek açıyorsunuz arkadaşlar. bunun yasak olduğunu hatırlatıyom tekrar

X