acil bilgi bayanlar

meryun

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
44
2
6
30
bayanlar benim kizim38 gunluk daha yeni 10 gundur gaz sorunu yasıyoruz gaz damlasi kullanmama rahmen arada cocuk gazi olunca kendini kasıyo katılasıyo ve kızariyo baya bir acaba benim gbi bebeginde ayni sorunu yasayan oldumu yada kizimin gbi kendini kasip kizariyomu ben baya bir endiseleniyorum

Bebeklerde oluyor canım, sen kendin kimyon rezene çayı filan iç, sütünden geçsin, gaz için masajlar var , internetten bak, çok zorlamadan yapabilirsin, karnına ılık havlu vs koyabilirsin, ayaklarını sıcak tuttuğuna ve emmeden sonra gazını çıkardığına emin ol. O gaz ilaçları herzaman fayda etmiyor. Birde mama veriyorsan mamayı değiştirebilirsin belki .
Çok şiddetli olursa bir doktora göster , bazen kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor, onun dışında bi sorun yoksa da büyüdükçe düzene giriyor bebeklerin bağırsakları

youtubea ayse oner gaz masaji yazin. cok faydali oluyo bebekler icin. kuzucum benimm minnacik daha. doktorum bana bebeklerin gaz sancisi hemen hemen sizin dogum sanciniza benzer demişti

Arkadaşların tavsiyelerine ek, çocugun kakası normal mi değil mi bir bakın...
bazen allerji olabiliyor çocuklarda, annenin yedikleri düzenlenince çocugun sıkıntıları geçiyor.
Ama bahsettiğiniz durum bebeklerde yaygın. Ben sling kullanarak çözüm bulmuştum çok aglıyordu diye. Kendime sarıyordum hem benim sıcağımdan, hem içinde durduğu pozisyondan hemde anne karnında gibi guvende hissettiğinden rahatlıyordu bebek. Genelde baglar bağlamaz da gazını çıkarır uyuyakalırdı 2-3 dk olmadan..
Google ve YouTube da sling, yenidoğan sling bağlama diye aratın çıkar zaten.

O gaz damlaları çok az işe yarıyor. Önemli olan masaj ve yedikleriniz.
Rezeneli kimyonlu çay için ona da 1 2 çay kaşığı içirin. Yemeklerinize kimyon ekleyin.
Sıcak havlu koyun karnına ve ayaklarına.

Ve doktorunuza süt alerjisi olabilir mi diye sorun mutlaka. Kakasından da anlaşılır. Mukuslu veya salyalı mı kontrol edin.

Oyy canım inşallah kolay atlatırsınız bu dönemi . Görümcem gaz döneminde sıcak su torbası kullanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…