Acil bilgi

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
30
Kızlar doktordan cıktım şimdi
Bebegımın kskbınde ilk parlaklık var denıldı
Bugunse doktorum gorunen parlaklık değil kapakçıkta sorun var dıyor
Özele gıdıyorum ama beni arastırma hastabesıne yonlendirdı
Sımdı kardıyokojıye mı gıdecegım kafam karıstı lütfen bi el atın
Kısacası detaylı ultrason ıstıyor
İlk gebelıgım tecrubesızim yardım

Perinatoloji diye biliyorum ben detaylı ultrason için. Bende 2 hafta önce yaptırdım.
Radyologlarda yapıyor ama riskli gebelik uzmanı yani perinatalog'lar daha detaylı bakıyor.
Geçmiş olsun,umarım ciddi bir sorun yoktur.

Önce araştırma hastanesindeki kadın doğum doktoruna gideceksin.Sonra o seni yönlendirecek.
Allah yardımcın olsun inşallah bir şey çıkmaz.

hemen telasa kapılmayın..arastırılsın denılmış...belkıde hıc bır sorun yoktur...uzulursenız bebegınıze daha zarar...benım kızım 38 yasında hamıleydım..neler demedıler...uclu taramalar....dıgerlerı hep bozuk cıktı..karnımdan ılla su alacaklardı...herneyse ..gayet saglıklı tatlımı tatlı kızım var...5 yas olduk bile...her denılene kafa yormayın....bir yakın arkadasımada sıızngıbı gıbı soyledıler...8 ay ıncelendı ıncelendı...sımdı dogum yapacak...cok buyuk bir sıkıntısı yokmus...ıns siiznde saglıcakla dogar bebegınız...sız doktorun yonlendırmesıyle gidilecek yerlere gıdın..ama moralınızı bozmayın

Önce araştırma hastanesindeki kadın doğum doktoruna gideceksin.Sonra o seni yönlendirecek.
Allah yardımcın olsun inşallah bir şey çıkmaz.
Direk bana bir doktor adı verdı orda
Ama soyadını vermedı sanırım bır tek o isimle o doktor var orda
Kapakcıkta sorun var detaylı istiyorum yaptırıp gel dedı

Canım cok sıkıldı cünkü buyumuş gorunuyor o leke ultrasonda
İlk parlaklık denıldı ama bugun parlaklık degıl dedı

Konuyla ilgili bilgim yok. Sadece geçmiş olsun demek istedim.
Rabbimin izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kaldı ki, ben bir şey çıkacağını da sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…