acil bilgi

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
iyi günler ben 10 yıllık bir flört sonucu evlendimhenüz birkaç günlük evliyim yalnız eşimin ailesinden dolayı bu evliliğin yanlış olduğunu anladım.ben devlet memuruyum eşim benim görev yaptığım yere yerleşti mecburen tayinim çıkmadığı için.benim ailemin yaşadığı yere yakınız.eşimin ailesine uzağız.eşimin ailesi sürekli zorunlu hizmetim bitince onların yaşadığı şehre tayin aldırmam için baskı kuruyordu ancak ciddi manada zorlamaya başladılar şimdiden ve benim daha 3 yılım var.10 yıl boyunca beni ne aradılar ne aradığımda konuştular.eşime sevgiliyken hediye gönderdiğimde dalga geçtiler.ilk atanıp maaşımı alınca gelip istemek istediler beni bu kez ben kabul etmedim.evlenirken hiç yardımcı olmadılar ve eşimin üniversiteden aldığı bursu geri ödemediler ve bilerek faize bıraktılar.ne bohça ne saygı ne değer görmedim.ayrıca düğüne yakın bir zamanda eşim emin olamamkla beraber beni aldatmış olabilir.eşim 2000 maaş alıyor ve toplam aylık borcu 1800 lira benim hiç borcum yok.resmen herşeyi bana yıktılar.ayrıca eşimin kız kardeşi ve annesi bana ve aileme iftiralar atan ikiyüzlü insanlar.ben bu sebeplerden boşanma davası açsam kaynanamla konuşma ses kayıtları görümcemle yaptığım görüşmelerin kayıtlarını alsam ve benim şuan bulunduğum şehirdeki kurulu düzenim ve iş düzenimin olmasından dolayı tayin istememem makul bulunup bu davayı ben kazanır mıyım?
birde manevi ve maddi tazminat davası açmak istiyorum ve nafakam ne kadar olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…