Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne dediyse onu yap canım düşkün riskin var ki vermiş hiç riske atma biz aramayla bulamıyoruz bebişiKızlar 1 aydır sabah akşam progestan fitil kullanıyorum bana aşırı ağır geldi. Bu arada 9 haftalık gebeyim. 3 gün sonra doktor kontrolüm var bu 3 gün boyunca da sadece akşamları kullanayım diyorum. Sorun olur mu sizce
Çok geçmiş olsun doktorun dediğine uymalısınız fitil kullanım şekli oral ve vajinal olabiliyorKızlar 1 aydır sabah akşam progestan fitil kullanıyorum bana aşırı ağır geldi. Bu arada 9 haftalık gebeyim. 3 gün sonra doktor kontrolüm var bu 3 gün boyunca da sadece akşamları kullanayım diyorum. Sorun olur mu sizce
Ben de kullanmıştım gebeliğin başından 13. Haftaya kadar fitil neden ağır geldi ki hap olanlar evet yan etkisi çok ama fitilde nasıl bi zorluk yaşadınız. Doktordan habersin böyle şeyler yapmayın dediği dozda kullanınKızlar 1 aydır sabah akşam progestan fitil kullanıyorum bana aşırı ağır geldi. Bu arada 9 haftalık gebeyim. 3 gün sonra doktor kontrolüm var bu 3 gün boyunca da sadece akşamları kullanayım diyorum. Sorun olur mu sizce
Bende ağızdan alınca baş dönmesi vs yaptığını duymuştum fitilin yan etkisini hiç duymadım. Kendim de ilk 3 ay vajinal jel kullandım mesela ayrıca 2 ampul iğne vuruluyordum gün aşırı. Bunlar içinde en hafifi vajinal olanlar yaBen de kullanmıştım gebeliğin başından 13. Haftaya kadar fitil neden ağır geldi ki hap olanlar evet yan etkisi çok ama fitilde nasıl bi zorluk yaşadınız. Doktordan habersin böyle şeyler yapmayın dediği dozda kullanın
Birinin demesiyle yapacak olsam zaten burda akıl almak için sormam değil mi? Burda daha uzun süre kullananlar, başına başka şeyler gelmiş olanlar vs.vs milyonlarca kadın var. Bazen yorumlarınıza şaşırıyorumSonuçta düşük önleyen bir ilaç, burada biri çıkıp dese ki azalt, bırakacak mısın? Böyle bir soruyu sormamış olmalısın doktor ne dediyse o.
Bende ağızdan alınca baş dönmesi vs yaptığını duymuştum fitilin yan etkisini hiç duymadım. Kendim de ilk 3 ay vajinal jel kullandım mesela ayrıca 2 ampul iğne vuruluyordum gün aşırı. Bunlar içinde en hafifi vajinal olanlar ya![]()
<3 umarım en kısa zamanda kolların , kucağın dolsun.Doktor ne dediyse onu yap canım düşkün riskin var ki vermiş hiç riske atma biz aramayla bulamıyoruz bebişi
Ay evet iğnesi aşırı yakıyor oda zor hem de hergün git gel vurun da insanı yoruyor en iyisi fitil yan etki de yapmıyorBende ağızdan alınca baş dönmesi vs yaptığını duymuştum fitilin yan etkisini hiç duymadım. Kendim de ilk 3 ay vajinal jel kullandım mesela ayrıca 2 ampul iğne vuruluyordum gün aşırı. Bunlar içinde en hafifi vajinal olanlar ya![]()
Konunun içeriği öyle görünmüyor sevgili yeni üyeBirinin demesiyle yapacak olsam zaten burda akıl almak için sormam değil mi? Burda daha uzun süre kullananlar, başına başka şeyler gelmiş olanlar vs.vs milyonlarca kadın var. Bazen yorumlarınıza şaşırıyorum
Ya evet kalça mosmor sırayla bir sağ yanak bir sol yanak vuruyorlar ve bir süre sonra oturamama sırt üst yatamama başlıyorduAy evet iğnesi aşırı yakıyor oda zor hem de hergün git gel vurun da insanı yoruyor en iyisi fitil yan etki de yapmıyor
Ay evet yaYa evet kalça mosmor sırayla bir sağ yanak bir sol yanak vuruyorlar ve bir süre sonra oturamama sırt üst yatamama başlıyorduAllah kolaylık versin herkeslere. İlk hamileliğimde yaşamıştım bunda henüz yok risk çok şükür.