• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Acil bilgiye ihtiyacım var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nazan80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
20
10
38
31
Eşimden ve benden doktorumuz test istedi eşimin testi çıktı ama doktor yok. Bende merak içindeyim anlamıyorum da... Bana yardımcı olur musunuz anlayanlar

Eklentiler

• IMG_20200917_115350.webp
    IMG_20200917_115350.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 78
Canım ileri hızlı hareketi düşük çıkmış biraz bizim 0 mesela yine 0 dan iyidir ama ileri hızlı hareket dusuk olunca doğal yolla gebelik biraz zaman alıyormus benimde esimin ilk başta %15 çıkmıştı sonra birden 0 a düştü şimdi tüp bebek deniyoruz doktor olmaz diyemem ama seneler alır dedi beklemek istemedik yinede sonucunu doktor daha iyi yorumlar geçmiş olsun

Canım ileri hızlı hareketi düşük çıkmış biraz bizim 0 mesela yine 0 dan iyidir ama ileri hızlı hareket dusuk olunca doğal yolla gebelik biraz zaman alıyormus benimde esimin ilk başta %15 çıkmıştı sonra birden 0 a düştü şimdi tüp bebek deniyoruz doktor olmaz diyemem ama seneler alır dedi beklemek istemedik yinede sonucunu doktor daha iyi yorumlar geçmiş olsun
Yaa demek öyle bakalım neler olucak çok merak ediyorum

Takviye ilac verebilir canım hayırlısı olsun

Hareket sıkıntısı var. Bizimde öyleydi. Ameliyat verdi. Ben keçiboynuzu ile destekledim ve o ay ameliyatı olmadan hamile kaldım.

Değerleriniz güzel maşallah sadece hız da ehhh ama yine de hız için takviye alabilirsiniz doğal kürler ve doktorun yazdığı bir ilaçla yükselir. Yine de en sağlıklı ykrumu, doktor yapar

Back
X