- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Bir de öğretmenim dedi.Niye mutlu olayım ki ?
Bazı yazım yanlışları rahatsız ediyor beni beyenmek, herkez, sohpet gibi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de öğretmenim dedi.Niye mutlu olayım ki ?
Burda en cok rahatsiz olanlardan biri benim.noktalma isareti kullanmayanlara.eyer,herkez yada absurd anlamsiz kelimelere.ama tek bir hatasini bularak yapmazdim bunu.tekrarlar ise uyarirdim.Niye mutlu olayım ki ?
Bari siz yapmayin.ne meraklisiniz ogretmenlerin acigini bulmaya??Bir de öğretmenim dedi.![]()
Hic iste:)Amaaan bosver bacım gece gece onu mu düsüncen![]()
Ah sorma:) gelin bi kahve icelim ozaman miss:)Ayy hic aksiyonda yok sitede bu saatte canm sıkılıyo uykum yok kaosda yok hoff
Sadece sohpet değil, genel olarak Türkçe'den yoksunsunuz. Ben sade bir vatandaş olarak, eğittiği öğrettiği çocuklara örnek olacak bir öğretmene Türkçe yoksunluğunu yakıştırmıyorum. Kusura bakmayın da hem suçlu hem güçlüsünüz. Size daha fazla bir şey demeyeceğim. Seviye düşmüş biraz.Bari siz yapmayin.ne meraklisiniz ogretmenlerin acigini bulmaya??
Sizin mesleginiz ne?siz dort dortlukmusunuz.
Ayip yahu.su forumda ne yazdigina en cok dikkat edenlerdenim.bir dalginlikla b yi p yapmisim.hemen "birde ogretmen bak bak" ne cirkin arsiz insanlarsiniz siz..yaziklar olsun
Sadece sohpet değil, genel olarak Türkçe'den yoksunsunuz. Ben sade bir vatandaş olarak, eğittiği öğrettiği çocuklara örnek olacak bir öğretmene Türkçe yoksunluğunu yakıştırmıyorum. Kusura bakmayın da hem suçlu hem güçlüsünüz. Size daha fazla bir şey demeyeceğim. Seviye düşmüş biraz.
Pardonda siz kimsiniz.Turk dil kurumumu?.hayatinizin hangi ezikligini burda gidermeye calisiyorsunuz.Sadece sohpet değil, genel olarak Türkçe'den yoksunsunuz. Ben sade bir vatandaş olarak, eğittiği öğrettiği çocuklara örnek olacak bir öğretmene Türkçe yoksunluğunu yakıştırmıyorum. Kusura bakmayın da hem suçlu hem güçlüsünüz. Size daha fazla bir şey demeyeceğim. Seviye düşmüş biraz.
Yani şurada basit bir sohbet ediliyor..Nerden nereye bağlamısınız her dakika ögretmenler örnek olmak için kasmak zorunda mı türkçe yoksuluğu kime göre?Ağır vekafanıza göre eleştiriyosunuz seviyeyi düşüren yok birde seviye yerlerde yazmışsınız pes..Sadece sohpet değil, genel olarak Türkçe'den yoksunsunuz. Ben sade bir vatandaş olarak, eğittiği öğrettiği çocuklara örnek olacak bir öğretmene Türkçe yoksunluğunu yakıştırmıyorum. Kusura bakmayın da hem suçlu hem güçlüsünüz. Size daha fazla bir şey demeyeceğim. Seviye düşmüş biraz.
Ben bu toplumda ogretmenlerin ilahi bir varlik gibi gorulmesinden rahatsizim.birde ogretmen (kas goz cokta tin yuz ifadesi var sonunda) diye alay konusu oluyorsam bu karsidaki kisinin hatasidir.Kim o?ev hanimiysa ev hanimligini kinayayim.hemsireyse hemsireligini kinayayim.Ayy ben direk konu sahibiyle konusurken yazanlari okumamistim zatenaksiyonu olusturmuslarda bu tarzi begenmedim
Amaan bosver bende üseniyorum bazen klavyede türkce karakterler yok diye yaziveriyorum..Ama burasi çene caldigimiz rahat bi ortam diye yoksa her dakka böyle yazip konusmuyoruz heralde ne cok bilmis var herkezin sohpetine kimse karisamaz beyenmeyen yazmaz..Ben bu toplumda ogretmenlerin ilahi bir varlik gibi gorulmesinden rahatsizim.birde ogretmen (kas goz cokta tin yuz ifadesi var sonunda) diye alay konusu oluyorsam bu karsidaki kisinin hatasidir.Kim o?ev hanimiysa ev hanimoigini kinayayim.hemsireyse hemsireligini kinayayim.
Kimse hic kimse benim yillardir verdigim emekle.disimi tirnagima katarak ugrastigim meslegimi bu sekilde kullanamaz,alay edemez.benim sinirlerimi hoplatamaz boyle
Ya inan oyle kizdim ki.ustelik resim ogretmeniyim ben.Yani şurada basit bir sohbet ediliyor..Nerden nereye bağlamısınız her dakika ögretmenler örnek olmak için kasmak zorunda mı türkçe yoksuluğu kime göre?Ağır vekafanıza göre eleştiriyosunuz seviyeyi düşüren yok birde seviye yerlerde yazmışsınız pes..
Bir kahve iceyim ben sakinleseyim..ayy..esimde uyudu..yalnizim iyi geldi destegin.sagolAmaan bosver bende üseniyorum bazen klavyede türkce karakterler yok diye yaziveriyorum..Ama burasi çene caldigimiz rahat bi ortam diye yoksa her dakka böyle yazip konusmuyoruz heralde ne cok bilmis var herkezin sohpetine kimse karisamaz beyenmeyen yazmaz..![]()
Afiyet olsunBir kahve iceyim ben sakinleseyim..ayy..esimde uyudu..yalnizim iyi geldi destegin.sagol![]()
Tesekkur ederimAfiyet olsun![]()
Burda en cok rahatsiz olanlardan biri benim.noktalma isareti kullanmayanlara.eyer,herkez yada absurd anlamsiz kelimelere.ama tek bir hatasini bularak yapmazdim bunu.tekrarlar ise uyarirdim.
Daha ilk paragrafta bu yanlisi goruyorsaniz cikin.ha illede uyarmak istiyorum diyorsaniz konunun hepsini okursunuz.gelipte konumu isgal etmez,ukalaca sohpetten sonrasini okumadim yazmazdiniz.sohpetin sohbet olarak yazildigini bilmiyordum.lutfettiniz.[/QUOT