• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bir adet dertli silent_women

Niye mutlu olayım ki ?
Bazı yazım yanlışları rahatsız ediyor beni beyenmek, herkez, sohpet gibi...
Burda en cok rahatsiz olanlardan biri benim.noktalma isareti kullanmayanlara.eyer,herkez yada absurd anlamsiz kelimelere.ama tek bir hatasini bularak yapmazdim bunu.tekrarlar ise uyarirdim.
Daha ilk paragrafta bu yanlisi goruyorsaniz cikin.ha illede uyarmak istiyorum diyorsaniz konunun hepsini okursunuz.gelipte konumu isgal etmez,ukalaca sohpetten sonrasini okumadim yazmazdiniz.sohpetin sohbet olarak yazildigini bilmiyordum.lutfettiniz.

Bir de öğretmenim dedi. :KK53:
Bari siz yapmayin.ne meraklisiniz ogretmenlerin acigini bulmaya??
Sizin mesleginiz ne?siz dort dortlukmusunuz.
Ayip yahu.su forumda ne yazdigina en cok dikkat edenlerdenim.bir dalginlikla b yi p yapmisim.hemen "birde ogretmen bak bak" ne cirkin arsiz insanlarsiniz siz..yaziklar olsun

Bari siz yapmayin.ne meraklisiniz ogretmenlerin acigini bulmaya??
Sizin mesleginiz ne?siz dort dortlukmusunuz.
Ayip yahu.su forumda ne yazdigina en cok dikkat edenlerdenim.bir dalginlikla b yi p yapmisim.hemen "birde ogretmen bak bak" ne cirkin arsiz insanlarsiniz siz..yaziklar olsun
Sadece sohpet değil, genel olarak Türkçe'den yoksunsunuz. Ben sade bir vatandaş olarak, eğittiği öğrettiği çocuklara örnek olacak bir öğretmene Türkçe yoksunluğunu yakıştırmıyorum. Kusura bakmayın da hem suçlu hem güçlüsünüz. Size daha fazla bir şey demeyeceğim. Seviye düşmüş biraz.

Sadece sohpet değil, genel olarak Türkçe'den yoksunsunuz. Ben sade bir vatandaş olarak, eğittiği öğrettiği çocuklara örnek olacak bir öğretmene Türkçe yoksunluğunu yakıştırmıyorum. Kusura bakmayın da hem suçlu hem güçlüsünüz. Size daha fazla bir şey demeyeceğim. Seviye düşmüş biraz.
Pardonda siz kimsiniz.Turk dil kurumumu?.hayatinizin hangi ezikligini burda gidermeye calisiyorsunuz.
Sizin seviye duzeyiniz yukseklerde olsaydi birde ogretmenmis yazmazdiniz.
Insanlari meslekleriyle assagalayan sizsiniz.hem suclu hem guclu benmi oluyorum.Turkcem gayet iyi durumda merak etmeyin.kimsiniz siz yahu.daha fazla sinirlerimi bozmayin..gece gece.tey Allahim..

Ayy ben direk konu sahibiyle konusurken yazanlari okumamistim zatenaksiyonu olusturmuslarda bu tarzi begenmedim

Yani şurada basit bir sohbet ediliyor..Nerden nereye bağlamısınız her dakika ögretmenler örnek olmak için kasmak zorunda mı türkçe yoksuluğu kime göre?Ağır vekafanıza göre eleştiriyosunuz seviyeyi düşüren yok birde seviye yerlerde yazmışsınız pes..

Ayy ben direk konu sahibiyle konusurken yazanlari okumamistim zatenaksiyonu olusturmuslarda bu tarzi begenmedim
Ben bu toplumda ogretmenlerin ilahi bir varlik gibi gorulmesinden rahatsizim.birde ogretmen (kas goz cokta tin yuz ifadesi var sonunda) diye alay konusu oluyorsam bu karsidaki kisinin hatasidir.Kim o?ev hanimiysa ev hanimligini kinayayim.hemsireyse hemsireligini kinayayim.

Kimse hic kimse benim yillardir verdigim emekle.disimi tirnagima katarak ugrastigim meslegimi bu sekilde kullanamaz,alay edemez.benim sinirlerimi hoplatamaz boyle

Ben bu toplumda ogretmenlerin ilahi bir varlik gibi gorulmesinden rahatsizim.birde ogretmen (kas goz cokta tin yuz ifadesi var sonunda) diye alay konusu oluyorsam bu karsidaki kisinin hatasidir.Kim o?ev hanimiysa ev hanimoigini kinayayim.hemsireyse hemsireligini kinayayim.

Kimse hic kimse benim yillardir verdigim emekle.disimi tirnagima katarak ugrastigim meslegimi bu sekilde kullanamaz,alay edemez.benim sinirlerimi hoplatamaz boyle
Amaan bosver bende üseniyorum bazen klavyede türkce karakterler yok diye yaziveriyorum..Ama burasi çene caldigimiz rahat bi ortam diye yoksa her dakka böyle yazip konusmuyoruz heralde ne cok bilmis var herkezin sohpetine kimse karisamaz beyenmeyen yazmaz..:KK53:

Yani şurada basit bir sohbet ediliyor..Nerden nereye bağlamısınız her dakika ögretmenler örnek olmak için kasmak zorunda mı türkçe yoksuluğu kime göre?Ağır vekafanıza göre eleştiriyosunuz seviyeyi düşüren yok birde seviye yerlerde yazmışsınız pes..
Ya inan oyle kizdim ki.ustelik resim ogretmeniyim ben.
Kpss ye hazirlaniyorum.
Surda forumda hizli yazmaktan hata yapanlari cimbizla alip birde usenmeyip meslegimi arastirip hemen pat asagilama!!

Hele ki ogretmense vay haline!!!

Amaan bosver bende üseniyorum bazen klavyede türkce karakterler yok diye yaziveriyorum..Ama burasi çene caldigimiz rahat bi ortam diye yoksa her dakka böyle yazip konusmuyoruz heralde ne cok bilmis var herkezin sohpetine kimse karisamaz beyenmeyen yazmaz..:KK53:
Bir kahve iceyim ben sakinleseyim..ayy..esimde uyudu..yalnizim iyi geldi destegin.sagol;)

Burda en cok rahatsiz olanlardan biri benim.noktalma isareti kullanmayanlara.eyer,herkez yada absurd anlamsiz kelimelere.ama tek bir hatasini bularak yapmazdim bunu.tekrarlar ise uyarirdim.
Daha ilk paragrafta bu yanlisi goruyorsaniz cikin.ha illede uyarmak istiyorum diyorsaniz konunun hepsini okursunuz.gelipte konumu isgal etmez,ukalaca sohpetten sonrasini okumadim yazmazdiniz.sohpetin sohbet olarak yazildigini bilmiyordum.lutfettiniz.
[/QUOT

Son düzenleme:
Senin aramana gerek yok nolursa olsun gelen arar.. böyle davranan arkadaşlarımı ben hiç aramam ondan sonra çok değer vermiş gibi oluyosun iyice kendilerini şaşırıyolar.. görüşmek istese emin ol resim paylaşçana seni arardı..

Back
X