• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bir adet dertli silent_women

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.512
11.372
498
Kisaca soyle.
Ailemin bulundugu sehirde bir kurumda 1 yil ogretmenlik yaptim.okulun mudur yardimcisi olan bayanla orta seviyede bir sohpetimiz vardi.
Sonra aradan 2 yil gecti.evlendim farkli bir sehre geldim.

Bu sahisla sadece 1 kere onun aramasiyla gorustuk.
Neyseyegenim bu yil o calistigim kurumda okula basladi.bende gecen haftalarda o sehre gidip yegenimin okuluna gittim(yani eskiden calistigim kurumda)
Bu bahsettigim kiside onumuzdeki hafta benim yasadigim sehre gelecegini ve gorusecegimizi soyledi.cok memnun olurum dedim.
Neyse.az once instagramdan fotofraf paylasmis.esi ile yasadigim sehirde fotograflar paylasilmis.lakin bana haber veren yok.
Sizce benimmi aramam gerekir.
Fotograflari begendim.simdi mesaj atsammi atmasammi bilemedim.
Sonucta gorusmek isteyen arardi degil mi?
Simdi arayip uzerinde baski kurmak istemem.
Sizce?? Acil dert cunku pazar donecek.

Bence gelen aramalı. Siz muneccim değilsiniz. Siz memlekete gidince direk okuluna gitmişsiniz. Benzer bir durum bende oldu aramadım, küstü ama umrumda değil. İnsan geldim diye haber verir.. foto paylaşan haber vermeyide düşünmeli.

Ee belki yarini sana ayiracak belki de tam pazar dönmeden bi kahve içmelik zamanda ayiracak olabilir.
Yarin ses cikmazsa istersn bi msj at zaten geldigini görmüşsün ee fotoyu da begenmissin

'Gelmek isterseniz beklerim' gibi, yani onların iradesine bağlı davet edin.. O söylemiş, siz buyur etmişsiniz, belki programı değişmiştir ama sonra demesin, fotoları beğenmiş buyur etmedi diye..
Birde benden yasca coook buyuk.esiylede gelmis.simdi belkide esiyle cok plan yapmistir diyorum.baski altinda tutmak istemem.ama bende oyle dusunurdum.fotolari begendi mesaj atmadi.
Ama oda foto paylasti bana haber vermedi.bilemedim ki ne yapmali

Bence gelen aramalı. Siz muneccim değilsiniz. Siz memlekete gidince direk okuluna gitmişsiniz. Benzer bir durum bende oldu aramadım, küstü ama umrumda değil. İnsan geldim diye haber verir.. foto paylaşan haber vermeyide düşünmeli.
Belkide arayacak bilmiyorum.acaba benden mi haber bekliyor.dogru olani secemedim.benden yascada epey buyuk

Belkide arayacak bilmiyorum.acaba benden mi haber bekliyor.dogru olani secemedim.benden yascada epey buyuk
Belki bir kahve içmeye yada çay içmeye uğrayacaklar.. Sizi telaşlandırmamak için aramamışta olabilirler.. Siz misafirperverlik yapıp arayın, eğer aramazlarsa.. Üzerinizde kalmasın..
En garipsediğim misafirlik türüdür, uğrayacağız yada görüşürüz gibisinden olanlar.. İnsanı eve bağlarlar, halbuki cumartesi öğleden sonra yada akşam üstü çaya geliriz gibi net gün söylense sıkıntı olmaz..
Sizi iyi anlıyorum, hafta sonu 2 gün eve tıkılmak gibi..
Diğer seçenekte örneğin ne zaman ararlarsa siz dışarıdada olsanız, dışarıda oturup çay yemek vs.. görüşürsünüz.
Bir diğeride arayın, neredesiniz görüşelim deyip oldukları yerde bi kahve içip yada yemek yiyip zaman geçirin..

Arkadasim haftasonu geliyorum dedi ben de bana kahvaltiya gel dedim tamam dedi sonra yineledim sen cumartesi pazar hangi gun musait olursan bana haber et dedim tamam dedi

Haftasonu geldi catti haber yok

Ben de yazmadim bir sey

Benim tavrim boyle olur genelde cunku haber et demisim haber etmiyorsa gelip gelemeyecegini ben tekrar ustelemem

Bi arkadasimda daha oldu haftaici gel dedim tamam dedi sen haber et bana hangi gun gelecegini dedim tamam dedi haber etmedi ben de yazmadim bir daha :)

Belki bir kahve içmeye yada çay içmeye uğrayacaklar.. Sizi telaşlandırmamak için aramamışta olabilirler.. Siz misafirperverlik yapıp arayın, eğer aramazlarsa.. Üzerinizde kalmasın..
En garipsediğim misafirlik türüdür, uğrayacağız yada görüşürüz gibisinden olanlar.. İnsanı eve bağlarlar, halbuki cumartesi öğleden sonra yada akşam üstü çaya geliriz gibi net gün söylense sıkıntı olmaz..
Sizi iyi anlıyorum, hafta sonu 2 gün eve tıkılmak gibi..
Diğer seçenekte örneğin ne zaman ararlarsa siz dışarıdada olsanız, dışarıda oturup çay yemek vs.. görüşürsünüz.
Bir diğeride arayın, neredesiniz görüşelim deyip oldukları yerde bi kahve içip yada yemek yiyip zaman geçirin..
Kesinlikle.mesela pazar aksami yemek davetimiz var.yarinda tum gun ders calisma planim.ama iste bilemedim.net birsey soylenmeyince.bakalim aramayi pek dusunmuyorum sanirim.tatili bittikden sonra mesaj atacagim.haber bekledim sizden diye.sanirim en dogrusu bu

Kesinlikle.mesela pazar aksami yemek davetimiz var.yarinda tum gun ders calisma planim.ama iste bilemedim.net birsey soylenmeyince.bakalim aramayi pek dusunmuyorum sanirim.tatili bittikden sonra mesaj atacagim.haber bekledim sizden diye.sanirim en dogrusu bu
Takmayın.. Akışına bırakın.. Stres yapacak durum yok.. ;)

Back
X