- 22 Haziran 2016
- 226
- 45
- 13
- Konu Sahibi minelkaren2009
-
Sanane bacım sanane ağzım var diye konusmak zorunda değilsin ! Annen vefat etmiş baban alkol içecek diye seni köpek gibi çalıştırıyorsa yıl 2026da olsa kacılır. Hayat benim tasasıda sana düşmemiş işine bak bişey yazarken karsıdakinin durumunu düşün !Yıl olmuş 2016 hala kaçılıyor mu ya , analar kızlarını bakkala zor gönderir çok lazımmış gibi kocaya gelince koşa koşa giderler.Gazdır canım o bişi yoktur.
Hayır içe boşalma olmadıgına eminim prostat sıvısı diğer adını söylemeye tiksindiğim icin boyle söylüyorum o gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Birde başka şehire geldim sıcaktan ve hava değişiminden olabilirmi bilmiyorum cevabın icin teşekkür ederimGebelik olabilmesi için eşinizin içine boşalması şart. Sperm olmadan gebelik olmaz. Boşalma prezarvatifin içine olduysa korkmayın hamile değilsinizdir. Acaba hamile miyim endişeleriniz psikolojik olarak adetinizi geciktirmiş olabilir. İsterseniz kan testi de yaptırıp negatifi kesinleştirebilirsiniz, sonrasında adetiniz de gelecektir..
Hic belli olmuyor yaaa :)Hii bi de oyle hemen iki iliskiyle oluyosa ve biz kac aydir denememize ragmen tutturamadiysak yuh derim bize
canım öyle kolay hamile kalıınmıyor benimki seninkinden de kötüydü ama kalmadım :)Selam kızlar bir aylık evliyim.10 temmuzda son ilişkim oldu 33 günde bir regl oluyorum 27 temmuzda regl bekliyordum ama günüm gecti olmadım ilişkinin 20. Günü yani gecikmemin 2. Günü iki idrar testi aldım negatif. 5. Günü iki idrar testi yaptım negatif. Adet olacakmış gibi bir doluluk var karnımda bazen hafif sancı oluyor ama geciyor. Onun dışında gögüs hassasiyeti vs yok. Kacarak evlendik. Ve şimdilik cocuk düşünmüyoruz. Eşim askere gitti zaten. Prezervatifle korunuyoduk eşim sadece iki ilişkide bir kac dakıka bile sürmeden preservatifsiz yapıp sonra tktı yalnız bu sadece iki ilişkide oldu. Gebelik olursada nasip istemiyor değilim ama eşim askere gitti kaçarak evlendim şimdi cok erken diyorum sizce durum nedir ?
Aminnnn isteyen herkese en hayırlı vakitte verain inşallah :) yani ben değilindir dimi :)Evet hic belli olmuyor iste Allah ne zaman nasip ederse bi sekilde oluyor insallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip olur :)
Oncelik hemen isteyenlerin olsun :) sana da istedigin zaman insallahAminnnn isteyen herkese en hayırlı vakitte verain inşallah :) yani ben değilindir dimi :)
Ya benim o ikiyi toplasan bi ilişki etmez ama işte ne biliyim gn gecince insan düşünüyor zaten kendimi hic hamile gibi hissedip düşünmuyorum niyese :canım öyle kolay hamile kalıınmıyor benimki seninkinden de kötüydü ama kalmadım :)
Ayy amiiin yaa inşallah ne güzel dua ediyosun sen öyle kimin eşref saati olduğu hic belli olmaz ettiğin duan inşallah kabul olur :) sende istiyosun galiba ? :)Oncelik hemen isteyenlerin olsun :) sana da istedigin zaman insallah
benim durumumda olsan kafayı yerdin herhaldeYa benim o ikiyi toplasan bi ilişki etmez ama işte ne biliyim gn gecince insan düşünüyor zaten kendimi hic hamile gibi hissedip düşünmuyorum niyese :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?