Acil! Bolu da kadn doum uzman aryorum

hah işte şimdi oldu bak netten gir bolu aytuğ kolankaya diye E 80 KARAYOLUNUN ÜSTÜNDE zaten hastane bolu merkeze girmenize gerek bile yok hastane çağsuya 1000 basar tertemiz düzenli

hah işte şimdi oldu bak netten gir bolu aytuğ kolankaya diye E 80 KARAYOLUNUN ÜSTÜNDE zaten hastane bolu merkeze girmenize gerek bile yok hastane çağsuya 1000 basar tertemiz düzenli

Araştırayım canım..Çok sağolasın...

Cumartesi günü için sabahtan randevu aldım..O gün için 3 dr varmış..Alptekin Alagöz ü tercih ettim..İnşallah memnun kalırım hem dr.dan hem de hastaneden...:)

amannn maşallah ya en iisi seninki bi seferde halletmişsin bak ne güzel sanırım başka bi sorun var dr a gitmen için umarım kötü bişey değildir

amannn maşallah ya en iisi seninki bi seferde halletmişsin bak ne güzel sanırım başka bi sorun var dr a gitmen için umarım kötü bişey değildir

Bazı nedenlerden dolayı 3. çocuğu istiyorum canım..Doğum sonunda da rahmi aldırıp bu konuyu kapatmak :)

Gittim canım Alptekin Alagöz e...Fena değil,iyi bir dr..Ama bana teşhisi yanlış..Benim Fsh düşmüş..Fsh düşünce Östrojen yükselir vücutta...Senin östrojenin azalmış dedi..Kafası karıştı galiba...Sanırım karşısında pek benim gibi bir hasta çıkmamış..Tecrube açısından yani...Başka bir dr araştırması yapıcam..:)

canım ya geçmiş olsun durum ciddiyse bence oralarda hiç vakit kaybetme hacetepeye felan gel yada ankara üniv prof felan bul tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…