• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bu bağımlılıktan nasıl kurtulucam :(((((

haklısın cnm bide bunu deneyim
ama bemim derdim gece ekmek
ueme istegi tok olsamda
hobi haline getirmişim sanki

Sekerin düşüyorda olabilir bir doktora gidip tahlil yaptır aile hekimine falan danis... eger ondada problem yoksa psikoloğa git derim...

Bendede aynı durum var ama çaresini buldum gibi şu nesfitlerden al balı ve bademli olanı tüketiyorum ,içine 1 bardak süt ekle ayrıca 1 kaşık pekmez doyurucu ekmeğe ihtiyaç kalmıyor

black90 sen dogıstan şanslısın
ozaman kalk ye sütlacını bari
benim yerimede bişeler ye
Yemeyim canım artık mide fesadı geçiricem birgun.Arkadaşların dediği gibi salatayla sütle bastırabilirsin kendini.Şekerine falanda muhakkak baktır.Birde yazı okudum gün içinde aldıgımız besınler yetersiz isede bu şekilde olabiliyormuş.

Aynı ben bende öyleyim gece sürekli aburcubur yerim ama bir gram kilo yapmaz (insallah nazar değerde balık etli olurum) kem göz değdirin az kızlaaaaar :KK53:

acıkınca yogurt ye derim hic kilo yapmaz ve tok tutar uykunuda getirir yemeğe ekmeğe abanma yağsız yoğurda ufak tahıllı ekmekden doğra ye bastırır

Aynı ben bende öyleyim gece sürekli aburcubur yerim ama bir gram kilo yapmaz (insallah nazar değerde balık etli olurum) kem göz değdirin az kızlaaaaar :KK53:

acıkınca yogurt ye derim hic kilo yapmaz ve tok tutar uykunuda getirir yemeğe ekmeğe abanma yağsız yoğurda ufak tahıllı ekmekden doğra ye bastırır
Kemlere gelesice!

bıngıl bıngıl etli olasıca .

kızlar alıntı yapamıyorum yorumları okuyorum tektek
diyetisyene gitsem ne yapar bana
faydası olurmu sizce
iştamı kapatsın die sigaraya başladım hiç ii degilim.eşimden utanıyorum artıl

Hiç başlama canım sigaraya, iştah filan kapatmaz yalan o. Hem cildin kötüleşir ilerde, üstelik bırakma döneminde kabız yapar.

Diyetisyenin ben hiç faydasını görmedim, ama o benim yapımla alakalı birşey eminim verim alanlarda vardır. Tavsiyem eve beyaz ekmek sokma, beyaz ekmek aşırı yediriyor, çavdar almayı dene yarım dilimi bile tıkıyor onun, çavdar ekmeğine geçtiğim ilk ay yedi kilo vermiştim ben, ekstra olarak işlenmiş şekerle hazır gıdayı kesip, suya abanmıştım ama. Bir de çavdar, tam buğday vs. marketten alma, gidip fırından al, hatta çıkartma saatlerini öğren taze taze al ve mutlaka dilimleterek al. Marketten alınanların tadı çok kötü onlardan yerken kendini cezalandırıyormuş gibi hissediyor insan.

Ben de boyleydim. Gunduz butun gun bir sey yemesem de gece her seyi yiyebilecek istahta oluyordum.
Evlendikten sonra gecti.. nasil mi.. evde bir sure cok yemek yapmadim, abur cubur almadim.. buzdolabini bos gore gore ac yatmaya sartladim kendimi.. simdi gece istesem de yiyemiyorum..

Bende sıkıntıdan bişiler yeme isteği var geceleri. Ama ekmek, yemek falan değil.. Mesela cips yedim az önce :D Ondan önce de kahveyle bisküvi :D Sen de çikolata, gofret falan ye kahveyle bisküvi de olur.. Aynı boydayız o yüzden kilon çok fazla boyuna göre. Sağlığın için de dikkat et. Atıştırmalık bulundur evde gece yemek yemek çok ağır gelir zaten..

Back
X