• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bu bağımlılıktan nasıl kurtulucam :(((((

Bu konuda tavsiye vermek benim işim :D Çünkü bende sizinle aynı durumdaydım. Ne zaman 30 kilo verdim aklım başıma geldi düzenimi oturttum :) Bende gece çok fazla acıkan bir insanım haftanın 6 günü en az iki saat spor yapıyorum ve metabolizmam nolduğunu şaşırıyor haliyle. Gece de yemek istemiyorum. Bir kase yoğurt+ üstüne su ya da bir kupa sıcak tarçınlı süt anında keser bu isteiğinizi. Meyve filan kesmeyebilir tam aksine içinde şeker olduğu için daha da acıktırabilir. Yoğurt&süt ya da ayran denerseniz geçecektir açlık. Ben gece bunları yediğim halde hiç kilo almıyorum,kilo da aldırmaz size bu besinler.

bende bekarlıgımdan süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
gece ekmek yada yemek yemessem ogece sabah edemiyorum gözlerim şişene kadar oturuyorum .o yemek yeme
istegi gelince önüme kimse duramıyo o an k ndimi bile öldürebilirim okadar vahim durumdayımki eşim ilk defa kilo aldın cok ,yakışmıo sana demeye başladı ama yaoamıyorum aglıyorum şuanda çünkü gecenin ilisinde kalkıp bir tabak dolusu yemek ve yarım ekmek yedim anca şimdi rahatladıım inanaın zararlı madde kullananlar istek gelince nasıl olurlar aynen öyleyim napıcamm bana yardım esin yol gösterin ..diyetisyene gitsem bana şunu ye yeme liste vercek e zaten benim.problemimde kendime engel olamama oyüzden gitmiyorum:KK43: aslında çabuk kilo veren biriyim ama tuyamıyorum bogazımı ..yemek yemeden ge
irdigim saatler günler bana boş geliyo ziyan olmuş geliyo gözgöregöre obez oluyorum yardım yalvarırımm:KK43:(( buarada boyum.167 kilom 76 belimde kocaman bir simit var:KK43:
Yemekleri az yağlı yapın kepek ekmegi yiyin ve gece yiyorsaniz 1 saat hareket edin mutfakta biseylerle uğraşın. Hemen uyursaniz kilo yapar...

benim annem diyabeti hastası ve şekeri düştüğü zaman bu tarz bir grize girer sizde bunula ilgili kan testleri yaptırın belki bu isteğin altında bambaşka bir şey vardır gecikmeden önleminizi alın

Bizim yeme dememizle olmaz bu is..

Ama sagligin ve dis gorunusun icin bu huyundan vazgecmelisin..

Yakibda cok daha fazla kilo alirsin , tamam kilolari kolay veriyorum demissin, ama bu bir care degil..

Alip verdigin kilolar vudunu bozar , artik sen bile kendini begenmezsin...

Hic bisey imkansiz degil .
Sen kendine engel olabilirsin , en azindan her yemege yaklastiginda , esinin sana soyledigi lafi aklina getir frenle kendini...

bende bekarlıgımdan beri süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
gece ekmek yada yemek yemessem ogece sabah edemiyorum gözlerim şişene kadar oturuyorum .o yemek yeme
istegi gelince önüme kimse duramıyo o an k ndimi bile öldürebilirim okadar vahim durumdayımki eşim ilk defa kilo aldın cok ,yakışmıo sana demeye başladı ama yaoamıyorum aglıyorum şuanda çünkü gecenin ilisinde kalkıp bir tabak dolusu yemek ve yarım ekmek yedim anca şimdi rahatladıım inanaın zararlı madde kullananlar istek gelince nasıl olurlar aynen öyleyim napıcamm bana yardım esin yol gösterin ..diyetisyene gitsem bana şunu ye yeme liste vercek e zaten benim.problemimde kendime engel olamama oyüzden gitmiyorum:KK43: aslında çabuk kilo veren biriyim ama tuyamıyorum bogazımı ..yemek yemeden ge
irdigim saatler günler bana boş geliyo ziyan olmuş geliyo gözgöregöre obez oluyorum yardım yalvarırımm:KK43:(( buarada boyum.167 kilom 76 belimde kocaman bir simit var:KK43:

Ciddiye almam mı o yemek krizlerini hem de öyle hiç bir şeyle geçmez, meyveler, hafif atıştırmalar hikaye illa sağlam böyle hamur içeren bir şeyler yenecek
Şu anda ileri derece reflü problemimden normal yemeklerimi bile yiyemiyorum, diyeceğim o ki gençken yiyin, ileride zaten yiyemeyeceksiniz, biraz hareketi arttırıp, yakmaya çalış

Gerçekten açlık kriz şeklindeyse belki kan şekeriniz çok düşüyordur. Açlık kan şekeri ve hormonlarınıza baktırın.

akşam en son kaçta yemek yiyorsunuz çok aç bırakıyo olabilirsiniz vucüdunuzu
bende bi ara akşamdan makarna pilav kaldımı rahat edemez gider ısıtır yerdim çok tok olduğum halde:(

Şimdi ben size "Çok az ama çok öğün olarak yiyin " diyeceğim ama uygulayamayacaksınız. Kendimden biliyorum ben de kilo almak isteyenlerdenim ama tık yok :) beslenme uzmanı şart buradakiler ne derse desin beslenme uzmanı yönlendirmeli sizi. O size gerekli testleri yapıp daha iyi yönlendirir.

çoğu kişi beslenme uzmanı demiş ama bence psikolog gerekli.
çünkü "gece yeme isteği" ve bağımlılık gibi bahsetmiş arkadaş.
bence psikolog bunun sebeplerini araştırmalı.

bende bekarlıgımdan beri süregelen gece yemek yeme krizleri var..ya lütfen ciddiye alın
ŞU AN 7.TAKIM cuma zayıflama yarışmasındayım
1 hafta oldu diyete başlayalı
aynen senin gibiydim gece koca nutella şişesini yanıma alıyordum
sabah binbirtürlü mide bulanmtısı ve ağrısıyla uyanıyordum
gece 2-3 defa kalkıyordum
ama bunlar 1 hafta önceydi şu an gece yeme sorunum bitti takımdaki kızlar ve azmim kararlılığım sayesin de gel oraya görüşelim seni çok iyi anlıyorum

Bende de gece cokokrem yeme alışkanlığı var yıllardır her gece kalkar bir iki kaşık ağzıma atar üzerine su içer yatarım bi ara eve aldırmıyordum dayanamadım yine bence sende gece yatmadan yiyecek birşey bırakma ortada at yada yatmadan tarçınlı su iç tokluk verir

Cok ilginicmis bagimliliginiz Ben olsam gun icinde ekmek tuketmem madem gece yiyorsunuz..end azindan spora gidin madem yiyorsunuzngun spo yapin gecede yiyon baska caresi yok

bir uyuyamazsınız iki uyuyamazsınız....artık üçüncü gün takatıniz kesilir uyursunuz
alışkanlık olmuş
herşey önce zihinde başlar
ben de her sabah namazında yerdim artık o alışkanlığımı bıraktım insan bırakabiliyor

kızlar alıntı yapamıyorum yorumları okuyorum tektek
diyetisyene gitsem ne yapar bana
faydası olurmu sizce
iştamı kapatsın die sigaraya başladım hiç ii degilim.eşimden utanıyorum artıl
Sunu okuduguma ınanamıyorum gercekten.ne kadar bılıncsız ve bılgısızsın.ıstahını kapatsın dıye sıgaraya mı basladın saka mı bu?

ekmeği kızartarak yiyin kalorisi düşüyor
tost makinasında veya ekmek kızartma makinasında...tadı da daha güzel hem :)

Çikolata tıpkı sigara gibi bağımlılık yapıyor gece yemesem sabah kalkıp yiyorum üstelik daha fazlasını
bir uyuyamazsınız iki uyuyamazsınız....artık üçüncü gün takatıniz kesilir uyursunuz
alışkanlık olmuş
herşey önce zihinde başlar
ben de her sabah namazında yerdim artık o alışkanlığımı bıraktım insan bırakabiliyor
tup

Back
X