Acil buraya bakarmisiniz lütfen tüp Bebek raporu ile ilgili

Kbulut7865

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
53
13
3
Öncelikle merhabalar biz tüp Bebek raporu cikarticaz arkadaşlar Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi inde hangi doktordan alınır cvp verirmisiniz çok acil lütfen cevaplayın şimdiden teşekkürler

Kadın doğum doktoru tüp bebek bölümünden randevu alacaksınız. Onlar sizden birçok belge isteyecek o belgeleri tamamlayacaksınız. Ben de bu hafta gidip soracağım.Biraz uzun bir süreç açıkçası.

Kadın doğum doktoru tüp bebek bölümünden randevu alacaksınız. Onlar sizden birçok belge isteyecek o belgeleri tamamlayacaksınız. Ben de bu hafta gidip soracağım.Biraz uzun bir süreç açıkçası.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ikimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌺

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ikimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌺
İnş 🥰 ben 2 yıldır aşılamalar dahil her şeyimi üniversitede yaptırmıştım. Yoksa tahliller flaan epey şey istiyorlar diye duydum.5 yıllık sigorta , nüfus kayıt örneği, fotoğraf , son 6 ayda çekilmiş hsg. Bunlar basit olan sıkıntılı olan ise dahiliye , üroloji , nöroloji , anestezi uzmanlarından rapor onayı almak. Direkt veriyorlarmış zaten de biraz koşturmak gerekiyor 🤨

Aynen öyle rabbim cefamızi boşa çıkarmasın İnşallah 🙏randevu yok alimde gidim rapor için acaba kadın doğum onkoloji ve ürejinekoloji bölümden de alınıyor mu rapor sizin bilginiz var mı acaba

Aynen öyle rabbim cefamızi boşa çıkarmasın İnşallah 🙏randevu yok alimde gidim rapor için acaba kadın doğum onkoloji ve ürejinekoloji bölümden de alınıyor mu rapor sizin bilginiz var mı acaba
Canım raporu tek bir yere gidip almıyorsunuz üroloji doktoru tüp bebek raporunu yazdı. O belgeyi tüp bebek bölümüne vermemiz gerek sonrasi için yine birçok bölüme gidip alınan raporlar ile dosya açılması gerekiyor sonrasında ise belgelerin hepsi heyete sunulup onaylanıyor
.

Canım raporu tek bir yere gidip almıyorsunuz üroloji doktoru tüp bebek raporunu yazdı. O belgeyi tüp bebek bölümüne vermemiz gerek sonrasi için yine birçok bölüme gidip alınan raporlar ile dosya açılması gerekiyor sonrasında ise belgelerin hepsi heyete sunulup onaylanıyo
Biliyorum cnm zaten doktorumuz yönlendirdi bizi oraya

Öncelikle merhabalar biz tüp Bebek raporu cikarticaz arkadaşlar Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi inde hangi doktordan alınır cvp verirmisiniz çok acil lütfen cevaplayın şimdiden teşekkürler
Namık Kemal rapor için pek zorlamıyor
Ne üzerinde rapor hakkınız olacak
2 iğneli aşılama mı yaptırdınız
Ben geçen ay aldım 1 gün de hallettim 3 4 de raporu hazırladılar aldım

Back
X