• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bursalı arkadaşlar

frt çok sol canım ya ben çalışıyorum mayısın sonu gibi yaptıracağım ve temmuzda 3 tede görümcemin düğünü var o arada bitmiş olması lazım.hayırlısı bende 2,5 senedir sebesiz infertilite yüzünden bebişime kavuşamadım allah inşallah banada nasip eder.bana öyle güzel bir umut kapısı açtın ki sevincimi anlatamam inşallah doğum dahil bütün 9 ayın sağlıklı,su gibi rahat ve temiz geçer.

rabbim inş. sana ve tüm isteyenlere tattırsın bu mutluluğu pozitif olmak ve dr a güven çok önemli inş.seninde güzel haberini burdan alırız canım senin içinde çok dua edicem rabbim gönlüne versin.

arkadaslar bende ocak yada şubatta yaptırıcam fsh 22 yumurtalar fazla olgunlaşmıyor..aaynı sorunla giden varm...birde sgk sız ne kadar maliyeti...ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş.

arkadaslar bende ocak yada şubatta yaptırıcam fsh 22 yumurtalar fazla olgunlaşmıyor..aaynı sorunla giden varm...birde sgk sız ne kadar maliyeti...ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş.

amin canım benim arkadaş yaptırdı her şey dahil 8,5 milyara ama arkadaşımda sorun vardı ilaç çok ödemiş bi de sgk'siz yaptırdı başka bilgim yok ama burda arkadaşlardan biri yaptırmış diğer sayfalara bi bak

2. sayfada frt arkadaşım yazmıştı hastaya göre değişiyo diye. sgk dan yaptırmış 3.500 kadar tutmuş ilaçlar falan tabi ilaçlar kişiden kişiye değişiyo diyor

Slm bende bursa oturmuyorum bızde gıdıp gelecez rabbım ınŞ yardımcımız olur 2 yııllk evlıyım 2 yıldır ıstıyom olmuyor sanırım bende jınemed gıdecem daha yakın gÖzÜkÜyo acaba bu doktora sevklı gıdebılır mıyız muayene Ücretı ne kadar acaba bırde aŞılamada yapıyordur herhalde demı sız tÜp bebek mı yaptıracaksınız ne kadar Çok soru sordum kusura bakmayın

slm kelebek33 bende 2,5 senedir evliyim ve bizde evlendik evleneni bekliyoruz meleğimizi.dr. murat erdemir'e iyi diyorlar.ben sevkli gitmiyeceğim o yüzden o konuyu hiç araştırmadım.aşılamada yapıyorlardır.onların işi bu.aşılamayı bilmiyorum ama telefonla öğrenebilirsin herhalde.tel:0 224 273 19 81 bende 1 kere aşılama oldum tutmadı ve bir daha da olmayı düşünmüyorum.tüp bebek yaptıracağız aşılama da şans %5 artıyormuş doktorum öyle söylemişti.bende aşılamadan vazgeçtim her seferinde ümitlenmek daha zor.

kızlar ne olduğunu bende anlamadım aslında tahlil sonucumda değerim çok düşük çıktı doktor hamilelik var gibi görünüyor ama kesin değil 2. testi yap mutlaka o zaman anlaşılacak dedi ama düşük olduğu için benim ümidim yok kimyasal yada dış gebelik olabilir. ben bandırmada oturuyorum ve burda yaptırdım testi iyi çıksın diyede özel bi yerde yaptırdım ama ümidim yine kırıldı sonucu doktoruma faksladım cumartesi tekrar test yapılacak yani

kızlar ne olduğunu bende anlamadım aslında tahlil sonucumda değerim çok düşük çıktı doktor hamilelik var gibi görünüyor ama kesin değil 2. testi yap mutlaka o zaman anlaşılacak dedi ama düşük olduğu için benim ümidim yok kimyasal yada dış gebelik olabilir. ben bandırmada oturuyorum ve burda yaptırdım testi iyi çıksın diyede özel bi yerde yaptırdım ama ümidim yine kırıldı sonucu doktoruma faksladım cumartesi tekrar test yapılacak yani

hadi hayırlısı canım bu gün iyi haberlerini bekliyor olacağız allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin.inancını yitirme güçlü ol

Ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum değerler 2 ye katlanmış ama doktorum geç tutunmuş ondan bu kadar değer düşük ama dayanamayıp düşedebilir dedi pazartesi tekrar test istedi beni bu muallak allak bullak etti pazartesi düşer yada sabit kalırsa gelişmiyor demek yükselirsede yine tahlil yine tahlil kesin bişey olsa tam oldu yada olmadı diye yoluma bakıcam ama böyle sürekli düşünmek beni kahrediyor

Ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum değerler 2 ye katlanmış ama doktorum geç tutunmuş ondan bu kadar değer düşük ama dayanamayıp düşedebilir dedi pazartesi tekrar test istedi beni bu muallak allak bullak etti pazartesi düşer yada sabit kalırsa gelişmiyor demek yükselirsede yine tahlil yine tahlil kesin bişey olsa tam oldu yada olmadı diye yoluma bakıcam ama böyle sürekli düşünmek beni kahrediyor

canım sen moralini yüksek tutmalısın bak en azından bi şansın var değerlerin 2'ye katlanmış.böyle kendini yıpratırsan daha kötü olur.iyi düşün iyi olsun bizim dualarımız seninle olacak.inancını sakın yitirme.elinde o güzel göbüşüne koy orda tutunacağına inan inşallah herşey çok güzel olacak.gün doğmadan neler doğar.

Nermın sen ne zaman gıdeceksın murat erdemıre mı gıdeceksın ben adetımı beklıyorum bakalım karar deĞıŞtırmezsem murat erdemıre gıdecem

kelebek canım sende eğitimcisin galiba ben 15 tatil düşünüyordum mayıs sonu haziran başı gibi
erteledim.beden eğitimi öğretmeniyim tüp bebekten sonra biraz kendini korumak gerek ama benim zor oluyor.bence kararını değiştirme.bende acıbadem, jinemed ve bursa tüp bebek merkezinde kararsız kaldım.arkadaşım 8 yıllık evliydi ve hiç korunmamıştı.ilaç kullanmış olmamış.aşılamada tutmamış.yazın jinemed de tüp bebek yaptırdı şimdi 6.aya yakın bebişimiz.içinden neresi geçerse oraya git.benim kalbim hep murat erdemir dedi.hadi hayırlısı sana bol şanslar diliyorum.beni sık sık haberdar edersen sevinirim.belli mi olur önce senin iyi haberini alırız.sonra benim

ınŞallah canım bende sınıf ÖĞretmenıyım ızın falan zor olacak ama artık bır yerden baŞlamak ıstıyorum ınŞallah tez zamanda gelır bebıŞlerımız

inşallah canım sen en zaman başlayacaksın bana olup biten her şeyi yazarsan çok sevinirim meraktan çatlıyorum.işte mayıs sonu başlarsam 3 hafta felan raporlu olucam ama sene sonu ya önemli olmaz diye düşünüyorum.hadi sana hayırlı olsun

Back
X