• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil !!! çamaşır makinesi önerisi... ( önemli )

Ben arçelikin yedi kilosunu kullanıyorum 1100 liraya almıştım çok da memnunum temlz yıkıyor uzun programıda kısasıda var

arçelik 8 kg kullanıyorum, orta yollu bir makine, fiyatı da o düzeylerde ama beni cezbeden kısa programların çok olması. senelerdir uzun programlarda sırf iki kere giydim diye tişörtlerimi yıkaya yıkaya mahvetmiştim. bu çok iyi 15 dk sürüyor atıyorum üç beş parçayı birikme de olmuyor. biraz daha kirli geldiyse gözüme onları da 40 dakikalık programa atıyorum. o açıdan kısa programı iki-üç tane olan bol seçenekli bir makine tavsiye ederim.

benım annem arcelıkten memnun degıl sureklı arıza cıkarıyor :(

ben beyaz eşya da arçelik den şaşmam, çamaşır makinam da arçeliğin en baz modeli..

şahsen ben 10 programlı da olsa en fazla 2 farklı program kullanıyorum , kullanmayacağım özelliği de parar vermem..o sebeple fırın hariç beyaz eşyalarım hep baz model..sonuç olarak tavsiye ederim 600 tl mi neydi geçen sene almıştım

kaliteli kullanıyoda baya şikayetçi serviste gelip bakmış pek bilgi sahibi olamadı değişim istedi ama yapmadılar eletronik şans işi o şans ona gülmedi demekki :)
Bazı deterjanların yani bilindik markaların sahtesi varmış,makinaya zarar verebiliyor beyaz eşya tamircisini söylemişti bizede tanıdığımız,arkadaşınıza sahtesi denk gelmiş olabilir,annemin çamaşır makinesinde Beko 22 yıldır kullanıyor hala taş gibi,Beko ve arçelik alabilirsin.

ben beyaz eşya da arçelik den şaşmam, çamaşır makinam da arçeliğin en baz modeli..

şahsen ben 10 programlı da olsa en fazla 2 farklı program kullanıyorum , kullanmayacağım özelliği de parar vermem..o sebeple fırın hariç beyaz eşyalarım hep baz model..sonuç olarak tavsiye ederim 600 tl mi neydi geçen sene almıştım
baz model nedemek cnm anlayamadım :D

baz model nedemek cnm anlayamadım :D

yani en basit modeli canım, mesela çamaşır makinaları 600 tl den başlıyor 2000+ devam ediyor ya, 2000 olan 10 programlı dijital ekram vs oluyor en basit modeli 3 programlı.. ben öyle her yıkama başka program seçmem hatta 3 programlının bile tek programını kullanıyorum..en basit modeli yani sonuç olarak..

arkadaslar merhaba camasır makınem aniden bozuldu ve ben artık tamıre pğara vermek ıstemıyorum zaten yenılemeyı dusunuyodum fakat ıstedıgım urunlerın fıyatı bıraz yuksek. hazırlıksız yakalandıgım ıcın ucuz bısey ıstıyorum ama oyle 5 kılo yıkamada ıstemıyorum.

napıcam bılmıyorum fıkır ve model verırmısınız lutfen.

ayrıca bu hem yıkama hem kurutmalar nasıl kullananlar memnun mu
lg nın var bı tane 8 kg yıkama 4 kg kurutma...
,
acil cvplarınızı bekjlıyorum cunku bu aksam alıcam ınsallah
En iyisi bosch bence

arkadaslar merhaba camasır makınem aniden bozuldu ve ben artık tamıre pğara vermek ıstemıyorum zaten yenılemeyı dusunuyodum fakat ıstedıgım urunlerın fıyatı bıraz yuksek. hazırlıksız yakalandıgım ıcın ucuz bısey ıstıyorum ama oyle 5 kılo yıkamada ıstemıyorum.

napıcam bılmıyorum fıkır ve model verırmısınız lutfen.

ayrıca bu hem yıkama hem kurutmalar nasıl kullananlar memnun mu
lg nın var bı tane 8 kg yıkama 4 kg kurutma...
,
acil cvplarınızı bekjlıyorum cunku bu aksam alıcam ınsallah
Vestel almayında ne alırsanız alın derim ben bana illallah dedirtti

Arçelik 8103 he bizimki ama sekiz kiloluk :D çok memnunuz aynı serinim az kilo olanlarına bakabilirsiniz. çok memnunuz şükür..

benim annemde lg kullanıyor 8kg ve çok memnun.kaç yıldır bizimle hala bozulduğunu hatırlamıyorum.:D

Back
X