Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı deterjanların yani bilindik markaların sahtesi varmış,makinaya zarar verebiliyor beyaz eşya tamircisini söylemişti bizede tanıdığımız,arkadaşınıza sahtesi denk gelmiş olabilir,annemin çamaşır makinesinde Beko 22 yıldır kullanıyor hala taş gibi,Beko ve arçelik alabilirsin.kaliteli kullanıyoda baya şikayetçi serviste gelip bakmış pek bilgi sahibi olamadı değişim istedi ama yapmadılar eletronik şans işi o şans ona gülmedi demekki :)
baz model nedemek cnm anlayamadımben beyaz eşya da arçelik den şaşmam, çamaşır makinam da arçeliğin en baz modeli..
şahsen ben 10 programlı da olsa en fazla 2 farklı program kullanıyorum , kullanmayacağım özelliği de parar vermem..o sebeple fırın hariç beyaz eşyalarım hep baz model..sonuç olarak tavsiye ederim 600 tl mi neydi geçen sene almıştım
baz model nedemek cnm anlayamadım![]()
En iyisi bosch bencearkadaslar merhaba camasır makınem aniden bozuldu ve ben artık tamıre pğara vermek ıstemıyorum zaten yenılemeyı dusunuyodum fakat ıstedıgım urunlerın fıyatı bıraz yuksek. hazırlıksız yakalandıgım ıcın ucuz bısey ıstıyorum ama oyle 5 kılo yıkamada ıstemıyorum.
napıcam bılmıyorum fıkır ve model verırmısınız lutfen.
ayrıca bu hem yıkama hem kurutmalar nasıl kullananlar memnun mu
lg nın var bı tane 8 kg yıkama 4 kg kurutma...
,
acil cvplarınızı bekjlıyorum cunku bu aksam alıcam ınsallah
Vestel almayında ne alırsanız alın derim ben bana illallah dedirttiarkadaslar merhaba camasır makınem aniden bozuldu ve ben artık tamıre pğara vermek ıstemıyorum zaten yenılemeyı dusunuyodum fakat ıstedıgım urunlerın fıyatı bıraz yuksek. hazırlıksız yakalandıgım ıcın ucuz bısey ıstıyorum ama oyle 5 kılo yıkamada ıstemıyorum.
napıcam bılmıyorum fıkır ve model verırmısınız lutfen.
ayrıca bu hem yıkama hem kurutmalar nasıl kullananlar memnun mu
lg nın var bı tane 8 kg yıkama 4 kg kurutma...
,
acil cvplarınızı bekjlıyorum cunku bu aksam alıcam ınsallah