gizojli Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2023 689 526 18 14 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveis #21 merveis .!.: Ctsi 20.00 da cuma 19,5 17,5 iki tane yumurta vardı pazar akşamda çatlama agrısını hissetim pazar sabahla ptsi sabah degerlendirdim Genişletmek için tıkla... Bak sana tavsiyem bolll bol havuç ye havuç suyu iç hem eğer çatlamayan yumurta varsa çatlatıyor hemde bebeğin tutunmasını sağlıyor çok faydalı
merveis .!.: Ctsi 20.00 da cuma 19,5 17,5 iki tane yumurta vardı pazar akşamda çatlama agrısını hissetim pazar sabahla ptsi sabah degerlendirdim Genişletmek için tıkla... Bak sana tavsiyem bolll bol havuç ye havuç suyu iç hem eğer çatlamayan yumurta varsa çatlatıyor hemde bebeğin tutunmasını sağlıyor çok faydalı
M merveis Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2022 538 193 23 14 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveis #22 gizojli .!.: Bak sana tavsiyem bolll bol havuç ye havuç suyu iç hem eğer çatlamayan yumurta varsa çatlatıyor hemde bebeğin tutunmasını sağlıyor çok faydalı Genişletmek için tıkla... Progestan verdi fitil olarak kullanmadım daha kuzu ona ne diyosun
gizojli .!.: Bak sana tavsiyem bolll bol havuç ye havuç suyu iç hem eğer çatlamayan yumurta varsa çatlatıyor hemde bebeğin tutunmasını sağlıyor çok faydalı Genişletmek için tıkla... Progestan verdi fitil olarak kullanmadım daha kuzu ona ne diyosun
gizojli Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2023 689 526 18 14 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi merveis #23 merveis .!.: Progestan verdi fitil olarak kullanmadım daha kuzu ona ne diyosun Genişletmek için tıkla... Kullanmalısın onu rahim kalınlaşsın bebek daha iyi tutunsun diye veriyor
merveis .!.: Progestan verdi fitil olarak kullanmadım daha kuzu ona ne diyosun Genişletmek için tıkla... Kullanmalısın onu rahim kalınlaşsın bebek daha iyi tutunsun diye veriyor