İnşallah ya ben hiç negatife dönmez sanıyodm gebelik oluşuncaMerhaba çatlatma iğnesin etkisi en erken 10-11.günler geçiyor şu an negatif çıkması normal 13.gün tekrar test yapabilirsin. İnşallah pozitife döner
İnşallah ya umudumu kaybetmiştim tamEvet evet etki geçince negatife dönüyor sonra tekrar belirginleşiyor gebelik olursa.
Benim en son iğnemde 8.gün negatife dönmüştü 12.gün pozitif çıkmıştıİnşallah ya ben hiç negatife dönmez sanıyodm gebelik oluşunca
İnşallah ya korkuyorumBenim en son iğnemde 8.gün negatife dönmüştü 12.gün pozitif çıkmıştıinşallah seninde öyle olur canım
Senin ilk denemen mi canım ?İnşallah ya korkuyorum
Yok canım ben çok denedim 6.7 falan 3. De hamile kaldım düştü. Sonra aşılama yaptık 3 kere tutmadı sonra tüp bebek yaptık 2 kere tuttu düştü onlarda. Şimdi yoruldum diye çatlatma iğnesiyle deniyorum şansımaSenin ilk denemen mi canım ?
Aynıyız neredeyse :) benimde 1 klomen+çatlatma iğnesi bir aşılama geçmişim var bu altıncı femaram iki kere hamilelik oluştu kimyasal ile sonuçlandıYok canım ben çok denedim 6.7 falan 3. De hamile kaldım düştü. Sonra aşılama yaptık 3 kere tutmadı sonra tüp bebek yaptık 2 kere tuttu düştü onlarda. Şimdi yoruldum diye çatlatma iğnesiyle deniyorum şansıma
Aynıyız neredeyse :) benimde 1 klomen+çatlatma iğnesi bir aşılama geçmişim var bu altıncı femaram iki kere hamilelik oluştu kimyasal ile sonuçlandıtüp bebek için doktora gittim bizim sebepsiz ve daha önce düşüklerim olduğu için lenfosit aşısına başladık ikinci dozumu oldum elimde son femara varken son kez denemek istedik olmaz ise tüp bebeğe geçiş yapıcaz
Bence 13.gün yapabilirsin canım :) ben iğneyi 26 Kasım da oldum değerlendirmelerim bittiValla 9-10 da silik çizgi gördüm bu gün 11 hiç çizgi yok inşallah artar
Benımde 8. Gun pozıtıftı 11. Gun negatıftı bugun 14. Gun tekrar kaset testte pozitif çıktı sizde gebelik varmıBenim en son iğnemde 8.gün negatife dönmüştü 12.gün pozitif çıkmıştıinşallah seninde öyle olur canım
Evet var ben 14 kasımda çatlatma vuruldum 20 sinde erken gebelik testi potizif cıktı 24 unde kaset test denedim negatifti bugun tekrar kaset yaptım pozitife döndü yarın kandan baktırıcam9-10 günlerde erken gebelik testinde pozifit silik çizgi gördüm bu sabah 11. günde erken testim yoktu normal yaptım çıkmadı tutmadı demek mi bu pozitife dönme imkanı varmı ?
Negatiften pozitife döndüyse gebelik vardır canım inşallah sağlıkla ilerlerBenımde 8. Gun pozıtıftı 11. Gun negatıftı bugun 14. Gun tekrar kaset testte pozitif çıktı sizde gebelik varmı
İnşallaahNegatiften pozitife döndüyse gebelik vardır canım inşallah sağlıkla ilerler
Merhaba ben de 22 kasım da iğne oldum 23,24,25 kasımı değerlendirdik ve 9.günü pozitif gördükten sonra negatife döndü 13. ve 14. Gün test yaptım negatif gibi birşey gördüm ama pek emin değilim negatif diye o kadar çok ağladım ki eşim biraz sinirlendi üzülmeme bu ay da olmasın birdahaki ay olur diye ama elim de değil aylardır negatif ayrıca eklediğim ilk 3 test kaset son ekledğim ise erken gebelik testiydi şimdiden teşekkür ederimNegatiften pozitife döndüyse gebelik vardır canım inşallah sağlıkla ilerler
Kendini bu kadar üzme canım ilk denemen henüz ikincide tutma olasılığı daha yüksek oluyorMerhaba ben de 22 kasım da iğne oldum 23,24,25 kasımı değerlendirdik ve 9.günü pozitif gördükten sonra negatife döndü 13. ve 14. Gün test yaptım negatif gibi birşey gördüm ama pek emin değilim negatif diye o kadar çok ağladım ki eşim biraz sinirlendi üzülmeme bu ay da olmasın birdahaki ay olur diye ama elim de değil aylardır negatif ayrıca eklediğim ilk 3 test kaset son ekledğim ise erken gebelik testiydi şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 3174061 görmekten yoruldum fakat testte ben mi hayali çizgi gördüm anlamadım çıplak gözle görünür ilk 10 dkk içinde bir gölge vardı sizlerin daha iyi algılaması için biraz rengiyle oynamak zorunda kaldım ışık açısından çekerken zorlandım yorumlarsanız çok sevinirim iğne deneyimim bu ay ilk defaydı çünkü lütfen lütfen yardımcı olun
İnşallah o zaman ikinci denemem de olur sizin durumunuz nasılKendini bu kadar üzme canım ilk denemen henüz ikincide tutma olasılığı daha yüksek oluyorben testlerde ikinci çizgiyi göremedim maalesef
Benim 12.gün bugün sabah testim negatif çıktıİnşallah o zaman ikinci denemem de olur sizin durumunuz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?