Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bugun doktr kontrlm vardi bebegim suyu sinirda dedi boyle bi durumda 40 hafyafa kadar dogum olmazsa bi sorun olurmu yada olursa ne gibi sorunlar olur lutfen cevab verinn doktora sordum haftaya bida gel ona gore konusuruz dedii
Ins cnm rabbim olmayanlarada versin ole bisey olursa zaten haftayi beklemem gderimm hareketleri falan iyi simdilik ama bazen hareket edince cnm.cok yaniyo
Ayşe hanim affıniza sığınarak bir şey söylemek istiyorum.bir kaç gündür sizin mesajlarınıza denk geliyorum. Sürekli bi telaş halinde sorular sorup duruyorsunuz.yanlış anlamayın elbette hakkınız soracaksıniz tabiki. Zannedersem ilk gebeliğiniz bu yüzden haklı şekilde tedirgin oluyorsunuz.Size tavsiyem biraz daha sakin olmaya ve kendinizi gereksiz streslere sokmamaya çalışın. Maşallah 38.haftanıza gelmissiniz belkide bi kaç gün içinde yavrunuzu kucaklayacaksiniz. Sizin yaşadığınız bu stres bebeğı de strese sokacaktir.inanın bu daha tehlikeli bir durum. O yüzden herseyi akışına bırakın. Rahatlamaya çalışın. Benim ilk doğumumda suyum hep çok azdı. Allaha Şükür sağ salim doğum yaptım 38.haftada normal doğumla.
Ewt cnm ilk gebeligim oldugu icin fazla biseyde bilmiyorum herseyi kafama takiyorum cok sukur bugune kadar bi sikntimiz yoktu ama bgn dktr knltrlm vardi bebbegin suyu sinirda dedi bi bilgide vermedi haftaya gel bida bkmam lazim ondan sonra konusuruz dedi iki gun sonra 39 haftalik olucam ins gununu gecerse yani ozmana kadar dogum baslamassa ne gibi skntilar olur acaba bunu dusunmekten kafayi yicem artik rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin banada inss bu zmana kadar geldim ins bundan sonrada bi sorun olmazz cok korkuyorumm
Korkmayın siz zaten Son haftalarıniza gelmissiniz.haftaya suyun durumuna bakar azalma devam ediyorsa eğer doğumunuzu başlatmayı teklif edebilir. Tabi bu arada suyunuz tamamen de gelebilir ki bu korkulacak bir durum değildir doğumunuzun başladığını gosterir.