- 6 Ocak 2016
- 656
- 182
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adet günümde pozitif çıkmıştı,bir iki gün beklense daha iyi ama istiyorsan yap......4 aydır bebek istiyoruz bugün adet olmam gerekirken olmadım hiç belirtide yok ama 1 Hafta 10 gün önce sol kasik agrim oldu ve ishal oldum 1 Hafta öncede ovulasyon testi yaptım ama 2 cizgi yok tu test yapmalımıyım bekliyimmi
Ovulasyon testi 2 yoktu o bekletiyor aslında beniBenim adet günümde pozitif çıkmıştı,bir iki gün beklense daha iyi ama istiyorsan yap......
Ben de ovu de çift çizgi görmemiştim o ay, adetten hemen sonra yumurtlamışım sanırım,Rabbim ol dedikten sonra.....Ovulasyon testi 2 yoktu o bekletiyor aslında beni
Yapsam cikarmi şimdi elimde testle bekliyorumBen de ovu de çift çizgi görmemiştim o ay, adetten hemen sonra yumurtlamışım sanırım,Rabbim ol dedikten sonra.....
Hadi cesaret vereyim; yap ama sonucu yaz,negatif olursa üzülmek yok ama, nasip de,pozitifse ben halaya katılırım seninleYapsam cikarmi şimdi elimde testle bekliyorum
Kuzum zaten ovulasyon testinde çift çizgiyi tutturmak çok zor sen ona takılma adetlerin düzenliyse ve hiç gününü şaşmıyosa test yap silikte olsa çıkabilir yada kan tahlili ver kesin sonuç için,, yada bi kaç gün bekleOvulasyon testi 2 yoktu o bekletiyor aslında beni
Evet çıkardı ama yokOlsaydı çıkardı hafifte olsa 2. Çizgi. Hayırlısı