• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik haberi

siyahincig

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
merhaba kizlar benim adetim iki gun gecikti test yaptim negatif cikti ovulasyon cift cizgi cikti belirgin sekilde belirtileri cok yasiyorum sol kasik agrim daha cok var kan testi yaptirdim sonucu bekliyorum dua ederseniz cok sevinirimmmm

merhaba kizlar benim adetim iki gun gecikti test yaptim negatif cikti ovulasyon cift cizgi cikti belirgin sekilde belirtileri cok yasiyorum sol kasik agrim daha cok var kan testi yaptirdim sonucu bekliyorum dua ederseniz cok sevinirimmmm
Benimde teste oyoe negatif adeten hemen bir gün sonra işte sonra bugün kan verdim bakalım yarın ne olck umarım hakimizda hayırlısı olur

Benimde teste oyoe negatif adeten hemen bir gün sonra işte sonra bugün kan verdim bakalım yarın ne olck umarım hakimizda hayırlısı olur
Suan ayni seyi yasiyoruz saglik ocaginda verdim yarin sonuclanacak aminnn insllahh

Ay bilemiyorum ki ne olabilir bide benim adet düzenli dir de hep

Hadi inşallahhh hangi testi kullanmıştınız

Evet negatif kızlar değerlerim enfeksiyonum varmış vücudumda adet olamıyorum. Olmam için ne yapmm lazim. Daha doktira gorunmedin e nabizdan baktım

Beta hcg dusuk mu cikti ennfeksiyonu nasil anladin
Evet negatif yazıyor alininda değerler normal yazıyor bide bı kaç tahlil daha yapılmış onlar kırmızi. İşaretiydi şimdi doktorun yanına gidicem bakalım enydenmi

Evet negatif yazıyor alininda değerler normal yazıyor bide bı kaç tahlil daha yapılmış onlar kırmızi. İşaretiydi şimdi doktorun yanına gidicem bakalım enydenmi
Cok gecmiz olsun benim de hala belli degil dun sabah vermistim sagliikocagina

Back
X