- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Valla yeni girdim daha ne olur bilmiyorum şartları da çok iyi değil, benim garanti Bankası olması ilgimi çekti açıkçası ileride daha iyi bi yere gelebilirim diyeşu anki işinden memnunsan çağrı merkezini düşünme derim.
Valla yeni girdim daha ne olur bilmiyorum şartları da çok iyi değil, benim garanti Bankası olması ilgimi çekti açıkçası ileride daha iyi bi yere gelebilirim diye
Aramaya çekiniyorum şimdi de biraz önce siz olumsuz cevap verdiniz falan derler diyeIcinde kalacaksa ara konus bence IKyla.
Aramaya çekiniyorum şimdi de biraz önce siz olumsuz cevap verdiniz falan derler diye
Ohooo bu ne böyle yaçağrı merkezlerinde şartlar, şehir değiştirtecek kadar iyi değil
yükselme ihtimaliniz var mıdır bilmiyorum her bankanın ayrıdır yol çizelgesi ama
kart, bes, bayram kredisi pazarlatacaklar öyle çokda geleceği açık birşey değil
ve çağrı merkezlerindekileri 3 yazılı uyarıda çıkartıyorlar (her yazılıdan önce birde sözlü uyarı alıyorsunuz 6 uyarıdan sonra)
satışınız sürekli düşük kalırsa da uyarılıyorsunuz
Hadi yaaa siz daha önce görüşünüz mu herhangi bi bankayla ordan mi biliyosunuzBir sürü mülakat 3 saat süren videolu sınav vs çok uğraştırıcı şeyleri var.
Herkese merhaba canlar
Biraz önce garanti bankasından aradılar hala is arayışı içinde olup olmadığını sordular bende meraktan arıyorum dedim halbuki daha 1 ay oldu yeni ise başladım on muhasebeci olarak.
Her neyse Sivas'ta ki çağrı merkezimiz de çalışmayı düşünür musunuz dediler bende Hayır dedim ama sonradan da acaba bi şartları öğrense miydim diye tereddüt ettim.
Bu konuda herhangi bi bilgisi olan var mı ?
Yaşim 21 geçen sene mezun oldum internetten başvuru yapmıştım garanti bankasına ama üstünden 1 yil geçti. Şimdi mülakat falan vardır diye hic orali olmadım ama sonrada keşke bi detayıni sorsaydim dedim
Hadi yaaa siz daha önce görüşünüz mu herhangi bi bankayla ordan mi biliyosunuz
Ayyyy ciddi misiniz sizayagına gelen teklifi nasıl böyle tepersin yaaa
gerçekten hayret ettim yaniii
Owww bilgi saglam yerden anladım teşekkür ederimErkek arkadasım 1 ay kadar önce Garanti bankasıyla görüştü oradan biliyorum
Ohooo bu ne böyle ya
O zaman zaten olmazdi benim is ben öyle yerlerde tikanip kalırım boşuna ailemi de kendimi de umutlandirmis olurdumhele bir mülakatları var zannedersin müdür alıyorlar
saatlerce sürebiliyor
bir odada masa etrafında toplanıp bir tartışma konusu belirleyip tartışın diyorlar (bunu yaşayan bri olarak söylüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?