Acil Cevap Bekliyorum Sevgili KK Hanımları

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese merhaba canlar
Biraz önce garanti bankasından aradılar hala is arayışı içinde olup olmadığını sordular bende meraktan arıyorum dedim halbuki daha 1 ay oldu yeni ise başladım on muhasebeci olarak.
Her neyse Sivas'ta ki çağrı merkezimiz de çalışmayı düşünür musunuz dediler bende Hayır dedim ama sonradan da acaba bi şartları öğrense miydim diye tereddüt ettim.
Bu konuda herhangi bi bilgisi olan var mı ?
Yaşim 21 geçen sene mezun oldum internetten başvuru yapmıştım garanti bankasına ama üstünden 1 yil geçti. Şimdi mülakat falan vardır diye hic orali olmadım ama sonrada keşke bi detayıni sorsaydim dedim

Valla yeni girdim daha ne olur bilmiyorum şartları da çok iyi değil, benim garanti Bankası olması ilgimi çekti açıkçası ileride daha iyi bi yere gelebilirim diye

şube çalışanı filan olmanı ziçin arasalar neyse diycem de çağrı merkezinde çalışmak çok zor.

çağrı merkezlerinde şartlar, şehir değiştirtecek kadar iyi değil
yükselme ihtimaliniz var mıdır bilmiyorum her bankanın ayrıdır yol çizelgesi ama
kart, bes, bayram kredisi pazarlatacaklar öyle çokda geleceği açık birşey değil
ve çağrı merkezlerindekileri 3 yazılı uyarıda çıkartıyorlar (her yazılıdan önce birde sözlü uyarı alıyorsunuz 6 uyarıdan sonra)
satışınız sürekli düşük kalırsa da uyarılıyorsunuz

Bir sürü mülakat 3 saat süren videolu sınav vs çok uğraştırıcı şeyleri var.

Çağrı merkezi sürekli yapılabilecek bir meslek değil. Bir dönem bir yazılım firmasında teknik destek veriyordum ben de ,1 sene zor dayandım

Aramaya çekiniyorum şimdi de biraz önce siz olumsuz cevap verdiniz falan derler diye

Derlerse de desinler panpa dunyanin sonu degil ya :) Ben acele ettim cevap veririken, simdi fikrimi degistirdim, beni tekrar degerlendirmeye alir misiniz diceksin yok derlerse de eyvallah der gecersin.

Ohooo bu ne böyle ya

ayagına gelen teklifi nasıl böyle tepersin yaaa

gerçekten hayret ettim yaniii

hele bir mülakatları var zannedersin müdür alıyorlar
saatlerce sürebiliyor

bir odada masa etrafında toplanıp bir tartışma konusu belirleyip tartışın diyorlar (bunu yaşayan bri olarak söylüyorum)
O zaman zaten olmazdi benim is ben öyle yerlerde tikanip kalırım boşuna ailemi de kendimi de umutlandirmis olurdum

Garanti Bankasına okulu uzatınca başvurmuştum, adamlar arayınca da "siz beni biraz sonra tekrar arasanıza, ben bir düşüneyim" demiştim :) Yani geri aramanız çok acaip olmaz, her gün kimbilir nelerle karşılaşıyorlardır

Netice; tek ders sınavına okul uzatmış birisi olan beni, diplomam olmadan işe aldılar gişe görevlisi olarak.

Ama mülakat süreci hakikaten sinir yıpratıcı. Yazılı sınav, grup mülakatı ve bireysel mülakattan getirmişlerdi.

Şube içi bir pozisyon için olsa uğraşın derdim ama çağrı merkezi, cıks. Banka rotasyon eğitimi sırasında görmüştüm bir çağrı merkezi ofisi, yapanların Allah yardımcısı olsun.

Sizi az çok o eski hödük sevgilinizden beri tanıyorum, mesleğinizle ilgili bir iş için deneyim kazanmak adına aylarca yol parasına çalışmıştınız. O kadar emeğinize çöpe atmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…