ACIL cevap bekliyorum!

burakerime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
198
1
96
Şırnak
sevgili arkadaslar göstermis oldugunuz ilgi ve alakaya cok tesekkür ederim sizin sayenizde bir cift tekrar kavustu. benim inatci arkadasim sizin yazdiklarinizi okuyunca yumusadi biraz. ben konustum ama anlamiyor dinlemiyordu. bazi arkadaslarinn söylediklerinden kendine hakli durumunu cikarsada yine de konusmak icin kesin bir kararla yanimdan ayrildi. ilgi ve alakaniza iyi veya kötü tüm yorumlariniza ellerinize klavyenize saglik kizzllaaaarropuyorumnanaktan oh oh yandan:sm_cool: cok sevincli ve mutluyum hic araya girmeden sizleri hain emellerime alet ettimkötükedihüso saka bir yana sag olun kizlar:teytey:a.s.:lepi:kaydirigubbakcemile2:içelim:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
Arkadaşına kızmış olamaz dmi ? Yani hediyeme değer vermiyo hala almadı felan diye ? Eğer öyle değilse ilginç bi durum ben bişey diyemiyorum :umursamaz:

Arkadaşına kızmış olamaz dmi ? Yani hediyeme değer vermiyo hala almadı felan diye ? Eğer öyle değilse ilginç bi durum ben bişey diyemiyorum :umursamaz:

yok canim kiza demis dolaba koyuyorum istedigin zaman alirsin diye kiz annesi fark etmesin sen nerden aliyon böyle pahali seyleri dikkat cekmesin diye almamis hatta oglan demis onlar bitsin bunu sonra vereyim demis iki ay sonrada parfümün yerinde yeller esiyormus.

yani başka bir kız var ona verdi diyemi düşünüyorsunuz

evet canim öyle düsünüyor arkadasim. cünkü ilk sordugun da aninda cvp vermemis birine verdim ne yapacaksin prfümü sen buraya parfüm SIKMAya mi geldin demis kiza.yigenine vermis olsa neden düzgün bir sekilde canim yigenimin dogum günüydü ona hediye ettim kusura bakma sana sormayi ve söylemeyi unuttum diye bir cevap verebilirdi. niye ilk cvp birine verdim olsun ki?

ne var bunda belkide gerçekten yeğenine vermiştir sonuçta getirmiş o anda hediye almayı unutmuştur vermişti sevgiliside kızar alınır diye söyleyememiştir belkide yenisini getirtecekti ondan söylemedi

Amma didiklemiş arkadışınız, adama maşallah iyi sabretmiş. Arkadaşınızda zamanında alsaymış. Adamın başkasına verme niyeti olsa neden "sana aldım istediğin zaman al buradan" desin. Demekki birine hediye alması gerekiyordu elinin altında olduğundan onu vermiş olabilir.
Fazla sıkıntı yapıp ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok.

bence sen karisma kendileri halletsinler, hem seni niye ariyorki sevgilisi
onlar iyi sonunda sen kötü olursun, teselli edebilirsin arkadasini
anlamadigim neden 3 parfüm bilmiyorumkismile
arkadasin parfüm cokmu seviyo
3 tane parfümün yerine baska hediyeler alsaydi
parfüm deposu adam masallahbayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

helal olsun adama yine düsünüp 3 cesit almis , biri göremeyenler bile var, gercekten vermis olabilir bunda nevarki oda zamaninda alsaydi

Delikanlı arkadaşınızı aldatsa idi her ikisine birden parfüm almazdı diye düşünüyorum ben.

Yiğenine verdiğini söylemesi bana inandırıcı geldi.

Zor durumda kaldığı için birine vermek zorunda kaldığı için verdi diyelim hadi.
Bunu arkadaşınıza söyleyebilirdi.
Zaten ortada zaruri bir durum yok anladığım kadarıyla.
Yiğenine vermiş.
Bu senin dedikten sonra, bence kimseye vermemeliydi,
ki kime verdiğide belli değil tam olarak.
Madem verecek, o zaman gerekli güzel açıklamayı arkadaşınıza yapsaymış.
Ortaya çıktıktan sonra, aaa ben vermiştim demenin anlamı yok bence.
İyi kokular gelmiyor bana.

Katılıyorum, bence de büyütülecek bir mevzu değil

bence başka bi kıza vermiş :/ yani öyle cevap verememesi falan buna işaret olabilir.

benimde anlamadığım alınan hediye neden parça parça veriliyor. madem ,3 tane aldın ver hepsini. ne iktisattır bu böyle.:))

Bi iş karıştırmış olsaydı bence onun yerini öncesinden yapardı...
yeğenime verdim diye yalan söyleyecekse; arada çıtlatır söylerdi, ilerde zor durumda kalmamak düşüncesi ile...

bi parfüm nolcak ya
arkadaşınızda bu sefer 70 euroluk parfüm sıkmayıversinbayanssulusmile

Konunun başlığı da ayrı bi saçmalık. ACİL CEVAP BEKLİYORUM! Emir kipi mübarek. Saçmalardan seçmeler bi sorun daha işte. Çocugun elinin altında varmıştır vermiştir o da. Senin kankicik niye ortalığı ayağa kaldırıyo ki, çabuk söyle kime verdin filan diye. Aldatılma paranaoyasıyla yaşıyor sanırım sürekli .

Ne yalan söyleyeyim ben de kıllanırdım. Ama bir yandan da eğer öyle birşeyse bahanesini önceden düşünür kız sorduğunda tereddüt etmez cevap verirdi. Kızı kıskanan biriyse çocuk, arkadaşınızı işgillendirmek için de böyle birşey yapmayı düşünmüş olabilir. Ya da almamasına gücenip yapmış da olabilir. Veya annesi el koymuştur aman yeter iki tanesini o kıza verdin bunu da ben alıyorum demiştir. Kız kayınvalide adayına küsmesin diye de söylemekten çekinmiştir. Belki biri düşürdü kırdı, neden özen göstermedin bana aldığın hediyeye diye celallenmesin diye ne diyeceğini şaşırdı. Başka başka... Herşey olabilir :)

iki insanın kendi arasında çözebileceği konu ne kadar da büyümüş. Tamam insan arkadaşıyla paylaşır anlıyorum ama sadece paylaşılır. Kendi sorunlarını kendilerinin çözmesi daha iyi olur.

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem hiç yorum yapma da karışma da bence. ben olsam öyle yapardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…