- Konu Sahibi burakerime
-
Arkadaşına kızmış olamaz dmi ? Yani hediyeme değer vermiyo hala almadı felan diye ? Eğer öyle değilse ilginç bi durum ben bişey diyemiyorum :umursamaz:
yani başka bir kız var ona verdi diyemi düşünüyorsunuz
arkadaslar yardim edin bana. az önce arkadasim aradi erkek arkadasiyla kavga etmis sorun su. türkiyeden gelirken sevgilisi 3 tane parfüm almis birini geldigi gün vermis digerini dogum günü vardi o zaman vermis 3.yü vermemis. aradan iki ay geciyor arkadasim evine gidiyor bir de kiza göstermis bak askim parfümün burada ne zaman istersen al demis. kiz da dün gidip dolabi aciyor askim parfümüm nerde diyo o dallama da birine verdim diyo biri kim demis arkadasim ya sen buraya parfüm SIKMAYA mi geldin demis. kiz tekrar sormus cabuk kime verdin söyle demis yigenime verdim demis. bunlar bütün gün beraberler ve her dakika telde konusuyorlar. söyledigi tarihte yigeninin dogum günü oldugu zaman bunlar gece gündüz birliktelerdi bir insan nasil unutur sevgilisine aldigi hediyeyi baskasina verdigini söylemeyi ya da verdi niye söylemedi canim ben onu yigenime verdim ama sana yenisini alacagim diye. birde parfüm 70 euro yani. bana pek mantikli gelmedi aksam arkadasim bana gelecek simdi iste ben ona ne diyeyim nasil sakinlestireyim sevgilisi beni arar garanti ona nasil bir akil vereyim yardim kizlar lütfenn:çok üzgünüm:
Amma didiklemiş arkadışınız, adama maşallah iyi sabretmiş. Arkadaşınızda zamanında alsaymış. Adamın başkasına verme niyeti olsa neden "sana aldım istediğin zaman al buradan" desin. Demekki birine hediye alması gerekiyordu elinin altında olduğundan onu vermiş olabilir.
Fazla sıkıntı yapıp ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok.
benimde anlamadığım alınan hediye neden parça parça veriliyor. madem ,3 tane aldın ver hepsini. ne iktisattır bu böyle.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?