O vicdanı yansın diyorum onunda kız kardeşi var çeksin inanın canımı çok yaktı beni saf buldu benim gibisini bulabilecekmi acaba hep kendi ilgileniyodu her sabah mesajlar cık cık bugün evimize ne getireyim hayaller kurdurdu başkasına bakarsam kafamı kesermiş çok kızla gezmiş tozmuş ben başkaymışım bunları dizlerime yatarak söyledi şerefsiz. Beni herşeyden çok sevmiş ilk kez sevmiş ti kendisi söyledi ya gözlerime bakarak bu nasıl bi iş güvenim kalşmadı kimseye ben nasıl sevicem bi daha? İnanın bu yaşıma kadar yaşım 23 kimseyle çıkmadım istemedim ona güvendim ailesi inançlı diye adama güvendim bide ilk okul arkadaşımdı ondan dolayı yıllar sonra facede buldu ekledi beni konuştuk her şeyi kendisi ayarladı binlerce hayaller kurdurdu çok mutluydu bu ne biçim bişeymiş yazıklar olsundeğmezmiş!
Büyük yakınlaşma oldu ciddi boyutta değildi fazla ama o kadar anlayın işte :/affınıza sığınarak.söz konusu kişiyle ne kadar yakınlaştınız ?
cevap vermeyebilirsiniz.
Büyük yakınlaşma oldu ciddi boyutta değildi fazla ama o kadar anlayın işte :/
bi erkege bukadar erken guvenmek hata... ılıskılerı yıpratan en önemli sey muhabbetın sınırını askın ılıskının boyutunu kacırmaktır. sımdı kı cogu kısıye bakıyorum ellerınde cır cır telefon.. yahu tamam ılgılenın ama bukadar suyunu cıkarmayın benım suan bır senelık ılıskım var. arkadasımında ıkı uc aylık fakat onlar okadar dolu yasamısskı bızım bırseneyı bıle gecmıs... dogrumu? tabıkı yanlıs cunku yavas yavas tadında yasamak varken neden herseyı pat dıye yasayasın?? mısal verıyorum ıkı sene cıkarsın artık attıgı mesajlar normal gelır gorusursun normal gelır.. ama tadında ve buyuk bı sevıyeyle yasarsan on senede gecse o saflık o saygı o ask heyecan hepsı canlı kalır..... sımdıkı genclerın en buyuk hatası ıcındekı en ufak heycanı ask sanmaları yanlıs anlama sozum sana degıl ama olan bu.. ask bukadar basıt degıl senınde dedıgın gıbı.. bı ınsana hakettıgınden fazla deger verme.. ılskı yasamak zırt bırt msjlasmak dakka bası bulusmak degıldır.. bı hanımefendı herdaım agırlıgını korumalı.. oyle bı sevıye olmalıkı atılan her mesajın bı anlamı olmalı.. yoksa lackalasır gıder.. ha bıde benden sana tavsıye bı ınsanla ıstersen on sene cık aynı evın ıcınde yasamadıgın surece tanıyamazsın :) kı uc ay bunun yanında gercekten kısa bı sure.. en azından alt yapısını azda olsa cozdugun lafta ddegıl oturusuyla sana bakısıyla senı seven bı ınsanı aılenle tanıstır.. sahsi görüşüm bu canım.. uzulme ınan ılerde gulup gecersın belkıde hatırlamazsın..
Ben öyle Bi insan değildim elime telefon almazdım o bu hale getirdi mesaj atmayınca bak cevapta vermiyo derdi inanın beni 3 ay havalara uçurdu sözler verdi ve Ailesi beni biliyodu resmimi göstermiş facede resimlerimi beğeniyodu kardeşi ekşydi ona beğenileri elbet gözüküyor du normalde facede aktif olmayan insan paylaştığım her şeyi beğenirdi akrabalarıda vardı herkese söylemişti beni ailesiyle tanıştıracaktı ya bide diyoki benim Bi suçum yok git anan babanla hallet sorununu çöz dedi istemezler ya babam aramış o söyledi çok mu korkuttular bilmiyorum aça ikinci kez cesaret edip hattımı değiştirmelerine rağmen irtibata geçtim onunla duşunun ailem öğrendi ne haldeydim bilemezsiniz neler çektim.. Şimdide adam vicdan mı yaptı ne engelleri kaldırmış dondurmuş tekrar inanın ben herkese guvenmemkimseyşede çıkmadım tek o oldu sırf ailesi inançlı ve ilk okul arkadaşımdı diye öyle sözler verdiki anlatamam duşunun adam beni suda doğurtacakmış sezeryan olmazmış yanımda olacakmış doğumda bu hayalleri inanın aklımda yoktu hep o kurdurdu ben hızlı değil miyiz deyin olsun daha güzel diyodu ailenle tanışıyım daha rahat görüşürüz diyodu baban seni bana vermezse ne yaparsın diyodu ya şeytanmış bu ya inanın saf biriyim güzelliğimi çaldı lanet olsun saflığını aldı çeksin kurusun bitsin beim sağlığımı bozdu tam 7 kilo verdim babamlar korktu ne oluyo bu kıza diye doktora gittim ağlayarak attım kadın teselli ediyo beniüstüne gitmeyin demiş babama bir ay sonra tekrar çağırdı beni azami öksürük başladı ilaç kullanıyorum
Ben öyle Bi insan değildim elime telefon almazdım o bu hale getirdi mesaj atmayınca bak cevapta vermiyo derdi inanın beni 3 ay havalara uçurdu sözler verdi ve Ailesi beni biliyodu resmimi göstermiş facede resimlerimi beğeniyodu kardeşi ekşydi ona beğenileri elbet gözüküyor du normalde facede aktif olmayan insan paylaştığım her şeyi beğenirdi akrabalarıda vardı herkese söylemişti beni ailesiyle tanıştıracaktı ya bide diyoki benim Bi suçum yok git anan babanla hallet sorununu çöz dedi istemezler ya babam aramış o söyledi çok mu korkuttular bilmiyorum aça ikinci kez cesaret edip hattımı değiştirmelerine rağmen irtibata geçtim onunla duşunun ailem öğrendi ne haldeydim bilemezsiniz neler çektim.. Şimdide adam vicdan mı yaptı ne engelleri kaldırmış dondurmuş tekrar inanın ben herkese guvenmemkimseyşede çıkmadım tek o oldu sırf ailesi inançlı ve ilk okul arkadaşımdı diye öyle sözler verdiki anlatamam duşunun adam beni suda doğurtacakmış sezeryan olmazmış yanımda olacakmış doğumda bu hayalleri inanın aklımda yoktu hep o kurdurdu ben hızlı değil miyiz deyin olsun daha güzel diyodu ailenle tanışıyım daha rahat görüşürüz diyodu baban seni bana vermezse ne yaparsın diyodu ya şeytanmış bu ya inanın saf biriyim güzelliğimi çaldı lanet olsun saflığını aldı çeksin kurusun bitsin beim sağlığımı bozdu tam 7 kilo verdim babamlar korktu ne oluyo bu kıza diye doktora gittim ağlayarak attım kadın teselli ediyo beniüstüne gitmeyin demiş babama bir ay sonra tekrar çağırdı beni azami öksürük başladı ilaç kullanıyorum
yasını rca etsem?
cancazım sen kendını cok kaptırmıssın evet ılkın dogrudur ama kendıne yuklenme bukadar. karsındakı ınsanın karakterı bıle yokmus ınan bana bak tecrubeli olmak ılla yuz erkekle cıkmak demek degıldır.... hayattakı tecrubelerın bıle ılerde sana bunları hatırladıgında guldurme olanagı saglayacak.. suan cok bos konusuyo gbı gozukuyorum ama saglıgına canına yazık senı seven ınsan sana bunları reva gormezdii.
(ahiretten sonrası bile varken ondan sonrasımı olmayacak???? ask cok kutsal bi duygudur baslaması nasılsa bitişide oyle kutsal olmalıdır)
Canım annem facede çocuğun resimlerine baktı itin teki dedi tipini beğenmedi neyi beğenmedi bilmiyorum güvenemediler sebep bu ve sonraki günü annem çocuğu aradı seni istemiyoruz ilerdede mutsuz olursunuz dedi oda tamam siz ona kızmayın olmuyosa zorlamayız demiş bana diyoki git annenle babanla halet sorununu annemin tepkisi benim ilk kez bi erkek arkadaşım oldu kendince korudu herhalde ama o kişiye yazıklar olsun canımı yaktı benimailen neden istemedi onu?
Canım annem facede çocuğun resimlerine baktı itin teki dedi tipini beğenmedi neyi beğenmedi bilmiyorum güvenemediler sebep bu ve sonraki günü annem çocuğu aradı seni istemiyoruz ilerdede mutsuz olursunuz dedi oda tamam siz ona kızmayın olmuyosa zorlamayız demiş bana diyoki git annenle babanla halet sorununu annemin tepkisi benim ilk kez bi erkek arkadaşım oldu kendince korudu herhalde ama o kişiye yazıklar olsun canımı yaktı benim
Gerçek dünyaya hoşgeldin canım..
Seni koruyan, saklayan, sarmalayan kabuğunu kırıp, ilk defa bir deneyim yaşamışsın ve bunun sonucunda hayatın kadın - erkek ilişkilerine dair bir kaç klasik acı gerçeğiyle karşılaşmışsın.
Erkeklere dair bilmen gereken aklıma gelen bir kaç madde sıralayayım sana;
Madde 1. Erkekler istediklerini elde etmek için her türlü yalanı söyler ve yemin eder.
Madde 2. Erkekler zoru gördümü kaçar.
Madde 3. Çoğunun sevgisi dilinden aşağı, yani kalbine inmez.
Madde 4. Karşısındaki kızla sadece eğlenmeyi düşünen erkeklerin çoğu, ilişkilerinin ilk 15 gününde gelecekte sahip olacağı çocuk sayısını belirler.. Hatta abartıp ismlerini bile koyarlar.
Madde 6. Sürekli evlilikten bahsederler. ( çevremde evlenen veya nişanlanan kızların sevgilileri, ilişkilerinin ilk başlarında evliliğin "E" sini ağızlarına almıyorlardı. Genellikle ciddi olan erkekler, daha ilişkinin başladığı ilk hafta bozuk plak gibi evlilikten bahsetmezler, tanımadan ümit vermezler. Eğlenenler ise bol keseden atarlar. )
Madde 7. Erkekler ne yaparsa yapsın şaşırmayacaksın, dehşete düşmeyeceksin.. Her dediklerine koşulsuz, şartsız inanmayacaksın.
Madde 8. Ve en önemlisi, anneler hisseder! Tecrube ile sabittir.
Annen seni büyük bir felaketten kurtarmış. Bu çocuğun tek derdi seni cinsel yönden sömürmekten başka birşey değil. Eğer annen aramasaydı, ilişkiniz ilerleyecekti ve buna paralel olarak senin verdiğin tavizler artacaktı. Sanıyor musun ki eğer seni sevseydi peşini bırakırdı? Annen arayınca kortu haspam. Tabiki kızınız çok iyi diyecek.. Kaçın kurasıdır o, kim bilir kaç kız geçti elinden. Kimin saf kimin tecrübeli olduğunu anlar.
Yukarıda saydığım maddelerin eksiği yok fazlası var. Hımm dürüst olanları yok mu? Mutlaka var ama nadir
Takma kafana, üzülme. Hayat bu, daha neleriyle karşılaşıcaksın.. Sadece gözünü açık tut, yukarıda sıraladığım maddeleri unutma ve kendini kullandırtma.
İnanır mısınız dedikleriniz doğru beni cinsel obje gibi kullandı sayılır ve saf temiz olduğumu,bile bile.. Ben kapalı biriyim,onun ailesi daha kapalı yani pardesulu filan ben onun için iyi olan eğitiminden vazgeçivektim çalışmayacaksın diyodu bana bişeyler yaşamıştık ben seni alıcam merak etme inşallah yok bunun demişti ve bunu bana yapan ilk okul arkadaşım 8 yıllık hiç ilişkim olmadı benim ama beni yıktı adam gibi Bi açıklama yapmadı bana defol git istemiyorum git annen babanla çöz sorununu yazıklar olsun ona verdiğim emeklere çok iyi Bi oyuncuymuş hakkım helal olmasın.. Güya herleyden çok sevmişti beni ben ailemden gizli neler yaptım,onun için ama o kadar inandırdı ki şimdide 3 hafta önce faceden engellemişti beni benim,fake hesabımı da,geri açmış bir anda gördüm duvarıma baktı herhalde geri dondurmuş bana ne diyodu biliyomusunız çok kızla gezmiş tozmuş yatmış kalkmış ben farklıymışım bunları dizlerime,yatıp gözlerime bakarak söylemişti beni o kızlarla mukayese bile edemezmiş öyle diyodu,lanet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?