Kızlar benim ailem istemedi diye benden ayrılan bitiren sevgilim ona hep mesaj atıyodum diye (bitmesin felan diye) beni engellemişti. İstemiyorum artık dedi annenle babanla çöz dedi benim suçum neydi dediğimde sustu cevap vermedi cesaretin yok senin dedim bana ne sözler vermişti baban vermezse mahfolurum diyodu ama adam kaçtı resmen. Annem aradı kızımın peşini bırak diye oda tmm o iyi bi kız siz ona kızmayın olmuyosa olmaz dedi bende 1 hafta sonra onu aradım bitti artık kızım mesaj atma dedi ben ona babamda mı aradı seni dedim evet dedi. Ben onun için mücadele edecektim nasıl olur ya nasıl? Her neyse Bir ay sonra facemdeki engeli kaldırmış fake hesabımdakinide kaldırmış tesadüfen gördüm ne yapmalıyım sonra geri dondurmuş hesabını galiba duvarımı inceledi dondurdu sonra tekrar. Çünkü tekrar engellemesi için 48 saat geçmesi lazım 2 gündürde açmadı hesabını bende kendi hesabımı dondurdum başka bi hesaptan takip ediyorum açınca engeli ben basıcam bu sefer ne yapmalıyım ne yapıyım sizce tekrar açtığında? Bişe yazıp mı engelliyeyim yoksa ne yapıyım bi akıl verin gururlu adam engeli niye kaldırır ki sonra tekrar dondurdu hesabı fake hesabımıda kaldırmış?
yolla gitsin.
benim ailem savcılığa verdi,okulundan attırmaya çalıştı.
vazgeçmedi.hala da vazgeçmiyor.
bu kadarcık bir probleme dayanamayandan ne sevgili ne koca ne baba olur.
İnanamıyorum böylkesi var demekki ya biz bunla az buz değil neler yaşadık aileside mutasıp bende kapalıyım sen başkasın diyodu ilk defa sevdiğini çok mutlu olduğunu söylüyodu 3 buçuk ay çıktık annenle tanışıyım rahat görüşürüz diyodubenimde ilk elimi o tuttu ilk o öptü bunları çok iyi biliyo onu nasıl sevdiğimi beni ortada bıraktı bana dediki bidaha mesaj atarsan annen abbanı ararım bende aradım bunu beniş tehdit mi ediyosun dedim istemiyorum artık yeter ya dedi bu gurur mu ben ona her fırsatı sundum seni alıcam ben merak etme diyodu okuluma gelecekti etrafa boy gösterecekti ve bu insan benim 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı kendisi buldu beni 15 yıl sonra! beni karım diyodu ya bu kadar mıydı bu kadar mı gözü korkaktı zaten inancım kalmadı ne yapıyım açıyımmı hesabımı adam engellemişti şimdide kaldırmış sonra mesaj atmıyım çakmıyım diye tekrar dondurmuş
3 buçuk ay ama dolu doluyduilişkiniz süresi ne kadardı ?
hiçbir şey yapmayın öylece kalsın bence
3 buçuk ay ama dolu doluydu
şu mesajı göndericem ona açınca facesini 48 saati geçeli çok oldu sen engellemeden ben engelliyeyim malum ben tehlikeli rezil Bi insanım. Bu kadar küçüldün demek yazık. Neyi öğrendim biliyomusun bana yaptığın o küfürleri saklamayı senin gibi şikâyet etmeden yaşamayı, sevdiğim için yürekli cesur olmayı, anladım ki sevgi aşk bunlar cesur yürekli adamla yaşanır. Ne yaptıysam sevgimden, tek hatam çok güvenmek ve sevildiğini zannetmek. Zannetmek diyorum bak çünkü beni hiç sevmedin biliyorum. İlkimdin sonum olursun sandım ne aptalmışım işte kusuruma bakma sana tecrübe sahibi kızlarla mutluluklar dilerim. Babamın karşısına çıkacakmışsın buyur meydan senin ben Yeşim Dumanım unutma bunu bana yaptıkların çektirdiklerin o acıları yaşamama sebep sensin seni Allaha havale ediyorum. Duydum ki babanla aran bozulmuş benim hem,annem hem babamla bozuldu babam yüzüme tükürdü senin için her şeyi göze aldığım korkak gibi kaçmadığım için varsın olsun. Anneme kızınıza sahip çıkın demişsin bana görede anneler kızlarını senden korumalı çünkü bencil insan hiç bir zaman sevemez. Fedakarlık edemez. Lafı kesiyorum artık ne halin varsa gör, çektiğim acıları sende yaşa ki anla. Allaha havale ediyorum seni gün olur devran döner. Bunu yazıp ben engelliycem yapıyımmı sizce.çok az bir süre inanın.benim tam 6.5 sene.
ilk olduğu ve sevdiğin için anlayabiliyorum ama sana yapılmış ciddi bir haksızlık var ortada.
ve verilmiş sözler.
çok bunaldıysa,madem ailen istemiyor biz de tepki çekmeyecek şekilde devam edelim veya az görüşelim diyebilirdi.
kestirip atmak çok çirkin.karar sizin iyi düşünün.
şu mesajı göndericem ona açınca facesini 48 saati geçeli çok oldu sen engellemeden ben engelliyeyim malum ben tehlikeli rezil Bi insanım. Bu kadar küçüldün demek yazık. Neyi öğrendim biliyomusun bana yaptığın o küfürleri saklamayı senin gibi şikâyet etmeden yaşamayı, sevdiğim için yürekli cesur olmayı, anladım ki sevgi aşk bunlar cesur yürekli adamla yaşanır. Ne yaptıysam sevgimden, tek hatam çok güvenmek ve sevildiğini zannetmek. Zannetmek diyorum bak çünkü beni hiç sevmedin biliyorum. İlkimdin sonum olursun sandım ne aptalmışım işte kusuruma bakma sana tecrübe sahibi kızlarla mutluluklar dilerim. Babamın karşısına çıkacakmışsın buyur meydan senin ben Yeşim Dumanım unutma bunu bana yaptıkların çektirdiklerin o acıları yaşamama sebep sensin seni Allaha havale ediyorum. Duydum ki babanla aran bozulmuş benim hem,annem hem babamla bozuldu babam yüzüme tükürdü senin için her şeyi göze aldığım korkak gibi kaçmadığım için varsın olsun. Anneme kızınıza sahip çıkın demişsin bana görede anneler kızlarını senden korumalı çünkü bencil insan hiç bir zaman sevemez. Fedakarlık edemez. Lafı kesiyorum artık ne halin varsa gör, çektiğim acılar
ı sende yaşa ki anla. Allaha havale ediyorum seni gün olur devran döner. Bunu yazıp ben engelliycem yapıyımmı sizce.
şu mesajı göndericem ona açınca facesini 48 saati geçeli çok oldu sen engellemeden ben engelliyeyim malum ben tehlikeli rezil Bi insanım. Bu kadar küçüldün demek yazık. Neyi öğrendim biliyomusun bana yaptığın o küfürleri saklamayı senin gibi şikâyet etmeden yaşamayı, sevdiğim için yürekli cesur olmayı, anladım ki sevgi aşk bunlar cesur yürekli adamla yaşanır. Ne yaptıysam sevgimden, tek hatam çok güvenmek ve sevildiğini zannetmek. Zannetmek diyorum bak çünkü beni hiç sevmedin biliyorum. İlkimdin sonum olursun sandım ne aptalmışım işte kusuruma bakma sana tecrübe sahibi kızlarla mutluluklar dilerim. Babamın karşısına çıkacakmışsın buyur meydan senin ben Yeşim Dumanım unutma bunu bana yaptıkların çektirdiklerin o acıları yaşamama sebep sensin seni Allaha havale ediyorum. Duydum ki babanla aran bozulmuş benim hem,annem hem babamla bozuldu babam yüzüme tükürdü senin için her şeyi göze aldığım korkak gibi kaçmadığım için varsın olsun. Anneme kızınıza sahip çıkın demişsin bana görede anneler kızlarını senden korumalı çünkü bencil insan hiç bir zaman sevemez. Fedakarlık edemez. Lafı kesiyorum artık ne halin varsa gör, çektiğim acıları sende yaşa ki anla. Allaha havale ediyorum seni gün olur devran döner. Bunu yazıp ben engelliycem yapıyımmı sizce.
pekibence kesinlikle böyle bir mesaj atma canım..
pekio zaman facemi açayım öyle kalsın ne yaparsa yapsın ama varya o beni yaktı yaktı teşekkür ederim önerileriniz için kızlar özel mesaj atıcam ama mesaj sayım azmış neler yaşadım ben onun için kariyerimden vazgeçicektim umarım mutlu olamaz benim sevdiğim kadar seveni bulamaz yıktı beni mehfetti yaşadıklarımız boş değildi
o engelledi ben değil sonra tekrar açmış hepsini sonra dondurmuş hesabını canı yansın istiyorum beni mahfetti bu adam benim 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı sen başkasın sen benimsin diyodu yeme bitirme değil sırtımdan bıçakladı ailemden onun yüzünden azarlandım hakaret gördüm oda hakaret etti ya benim suçum ne yazıklar olsun ona evet önüme bakıcam zaten eğitimime bakıcamFazla büyütmüşsün.. Okuluna bak derslerinle ilgilen. 3.5 ayı dolu dolu yaşaman hataymış zaten. Demek ki sandığın gibi güzel değilmiş canım kabullen. İlk olduğu için öyle geliyor sana. Bundan sonra daha dikkatli olursun. 1 yılı bile bu kadar dolu dolu geçirme derim. 3.5 ayda kim evlenince çalıştırmicam falan der ki. Siz çok ilerletmişsiniz muhabbeti birbirnizi iyi tanımadan.
Adama sorsan 3.5 aylık kız için ailesiyle mi uğraşicaktım diyodur şimdi arkadaşlarına. Sen de burda kendi ye bitir. Olan sana olucak yine.. Facebooktu fake hesap engel...Bunla ne allah aşkına çocuk musun?
pekio zaman facemi açayım öyle kalsın ne yaparsa yapsın ama varya o beni yaktı yaktı teşekkür ederim önerileriniz için kızlar özel mesaj atıcam ama mesaj sayım azmış neler yaşadım ben onun için kariyerimden vazgeçicektim umarım mutlu olamaz benim sevdiğim kadar seveni bulamaz yıktı beni mehfetti yaşadıklarımız boş değildi
Allaha havale ettim onu ben bana yaşattıklarını çeksin inanın ona ne sürprizler yaptım hediyeler aldım şu öğrenci halimle adam bana bi gül bile almadı altında arabası vardı babasının işini yapıyodu ayda 25 bin kazanıyomuş zaten benim çalışmama gerek yokmuş ne alakaysa sanki ben para için çalışcaktım lanet olsun!kımse ıcın karıyerınden vazgecme.. hıcbı zaman senı korkutuk sevmıcek en cok asık olan bıle. bı sure sonra sıfıra yaklasır.0 olur demıorum 0 a yaklasır yada 1 e yaklasır tamammm. ama netıce olarak karıyerınızı yakmaya degmez
teşekkür ederimonun için hiçbir değişiklik yapma canım diyeceğim budur.önceden nasılsan o şekilde devam et.
ailenle aranı düzelt.bir hata yaptım özür dilerim de.ellerini öp.
üzme kendini.inançlı biriyim diyosun.hakkında hayırlısı olur inşallah.
ve sana bir şey diyeyim görüyorum ki çok seviyorsun.bu iş ciddi bir birliktelik durumunu da gelebilirdi ve emin ol hayır demezdin.o zaman resmen ortada kalmış olacaktın.
yat kalk dua et erken kurtulmuşsun.okuluna devam et 1 senen kalmış.selametle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?