Acil cevap kusum .

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Kizlar muhsbbet kuşunun kuyruğu kesilmiş gibi bi yere sikişti koptu heralde dipten değilama .
Ne yapacagim uzar mi geri .
Çok acil cevap verin lütfen

Kuşlar hakkında net bilgili değilim ama, herhangi bir kanama yara et göruntüsü görunuyormu ?? Vete göturun dıyecegım ama bu saatde açık vet bulmak ve kuşla ilgili uzman vet bulmak zor olabilir.Genel durumu iyi ve dediğim gibi kan açık et görunumu v.s yoksa tüy olarak kopmuş olabilir düşüncesindeyim.Yine de göremedıgım için net birşey dıyemem.Nasıl kopmuşki kuyrugun yarısımı yoksa diptenmi?

Uzuyor diye biliyorum canım benimde muhabbet kuşumun kuyruğundan en uçtaki tüyü koptu kısacık kaldı geri uzadı başka bir kuşumu da bit ilacı sıkmak için yakalamaya çalışırken kuyruğu kökten koptu civciv gibi olmuştu sarıydi zaten biraz uzadı sonra ne oldu bilmiyorum kardeşim arkadaşına verdi.

Kan yada yara yok .
Kökten de kopmadi .
Uçtan kopmuş offff

Koptu deyince bende kökten koptu herhalde dedim. Kuş bir an gözumun önune agır yaralı olarak geldi Neyseki öyle değilmiş. Uzar uzar merak etmeyin o zaman ama tavşan nasıl eyr kuş kuyrugu o biraz garıp geldi. Biryere çarpmış kırılmış düşüncesindeyım. Allah uzun ömür versin minik dostumuza

[MENTION][/MENTION]
Amiiin .
Çok tesekkur ederim inşallah öyledir .
Bizim ev hayvanat bahçesinden farksiz da .
Kedimde vardi kkardeşimin saglik sorunundan teyzeme verdik .
İyiki ona denk gelmedi

boşuna üzme kendini hiç birşey olmaz tavşan saldırmadıktan sonra canım benim kuş şuanda tüysüz gibi tüy dökme zamanında hergün kuyruğu kanadı tüyleri düşüyor her yer tüy

10 gün kadar sakladım hatta baya alay konusu oldum evde kedi benim kuş halamın
arkadaşlarım dalga geçiyodu kuşa badem yağı sürelim filan diye
halam görseydi benide oğlumuda o kuşa yem yapardı

Badem yagi benimde aklima geldi desem .
İyi inşallah uzar 10 güne çok korktum inan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…