Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt yiyin.Yemek nasıl olmuş dedim 1 kaşık pilavı ağzıma attım tutarken yemek birinden midem bir yanma oldu alev alev çünkü yemek kaynardi akilsiz kafam.şimdi midem alev alev yanıyor 10 bardak soğuk su içtim sadece o an rahatlatır. Ne yapmalıyım?
Yoğurt yiyin.
Önce ağzınızı yakmadı mı? Midenizi yakacak kadar sıcaksa nasıl yutarsınız anlamadım.
Eleştiren arkadaşlar şu an ne sorunumuz olsa buraya danışmak aklımıza geliyor.evet o an tuttum keşke cikarysaydim hala yanıyor dondurmayı denicem.bu arada konu başlığını da istediğim şeyi yazarim.laf koydum sanıyorsun ben bu durumdayken umarım başına gelirBaskalarinin konularina cevap verip kendi konuna davet edebiliyorsan cok da birsey yok bence geçer![]()
Yok cnm ciddi yaktim midemi sanırım dondurma alicam küçük bebeğim var yağmur yağıyor bir anda evden cikamadimGecti mi?
Yoğurdu dondurucu da bekletin biraz cikamiyosanizYok cnm ciddi yaktim midemi sanırım dondurma alicam küçük bebeğim var yağmur yağıyor bir anda evden cikamadim
Eleştiren arkadaşlar şu an ne sorunumuz olsa buraya danışmak aklımıza geliyor.evet o an tuttum keşke cikarysaydim hala yanıyor dondurmayı denicem.bu arada konu başlığını da istediğim şeyi yazarim pamuksekermis sen acıBademsinÖlüm kalım meselesi sandım bir hısımla açtım konuyu!!!!
Ekmek,yoğurt yiyin geçer
O kadar sıcaktiysa yutmadan çıkarsaydiniz madem!
Yahut pilav çok sıcak yutayım mi çıkarayım mi diye konu acsaydiniz!!!!