Acil cevap lütfen nolur kızlar

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
41
Konya da burun estetiği olan arkadaşlar lütfen bana doktor tavsiyesinde bulunabilirsiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk ameliyatımı Konya da Hakan Çepni 'ye olmuştum (3 sene önce)...6 ay önce İstanbul da revizyon ameliyatı oldum..Albümümden revizyondan önceki burnuma bakabilirsiniz isterseniz..

Çok tşk ederim. Birisi cvp vermiş sonunda diye çok sevindim. Neden revizyon oldunuz peki memnun kalmadınız mı?

Çok tşk ederim. Birisi cvp vermiş sonunda diye çok sevindim. Neden revizyon oldunuz peki memnun kalmadınız mı?

Rica ederim..Birincisi ve en önemlisi nefes problemiydi.Deviasyon sebebiyle olmuşken estetikte olsun diye olmuştum ilk ameliyatımı ama ameliyattan sonrada eskisi kadar bile nefes alamadım ..uzun bi sürede burun bantlarını kulandım..
İkincisi ilk başlarda şiş haliyle çok güzeldi ama zamanla ödemler indikçe şekli değişti ve resmen yamulmuştu ..İsterseniz albümümde revizyondan önceki burnumla karşılaştırmıştım bakarsanız daha iyi bi fikir verebilir size;)

Bu arada İlker beye ameliyat olan arkadaşlarım var..burunları gerçekten güzel olmuş ve hepside memnun olduklarını söylüyorlar..

Çok teşekkür ederim ben de ilker yiğit ve hakan çepni arasında kalmıştım. Bana verdiğiniz bilgi çok işime yaradı ilker yiğitte karar kıldım. Albümünüze bakamıyorum cep telefonundan girdiğim için. Üşenmeden bana cvp verdiniz. Çok sağolun.

natel

Canım benim resim koymuşsun benim için. Çok tşk ederim. Revizyon öncesi kötüymüş. Ama sobrasına bayıldım. Muhteşem süper olmuş. Çok güzel ve tatlı bir yüzün var. Burnun da çok yakışmış. İlker yiğiti araştırdım. Çok çok memnun kalan var. Sana ne kadar tşk etsem az canım. Çok öptüm.

natel

Rica ederim canım ne demeekk:16:
Önemli olan doğru kararı vermen..Ben etkilemiş olmak istemiyorum tabiki ama 2 dr arasında kararsız kaldığın için sana fikir olur diye düşündüm ve ilk ameliyatımdan sonra burnumu görmeni istedim...
Bu arada çok teşekkür ederim revizyondan sonraki fotoğraf 13 günlü baya bi şiş orda aslında:)
İlker beyden memnun olan çok arkadaşım var gerçekten İnşallah seninde gönlüne göre olur herşey..:16:

Çok sağol canım. Evet ben karar veremiyordum. Eşim farabi uzak olur diyordu. Ama tavsiyen üzerine ilker yiğini araştırdım. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes. Bana büyük bir iyilik yaptın aslında. Burdaki yorumları okudum. Hakan çepniye ameliyat olanların nerdeyse yarısı memnun kalmamış. İnşaallah senin de herşey gönlüne göre olur canım benim. Şiş olmasına rağmen burnunu çok çok beğendim. Tam istediğim gibi bir burun olmuş. Ama sana çok yakışmış. En önemlisi de o zaten. :))

natel

Çok sağol canım. Evet ben karar veremiyordum. Eşim farabi uzak olur diyordu. Ama tavsiyen üzerine ilker yiğini araştırdım. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes. Bana büyük bir iyilik yaptın aslında. Burdaki yorumları okudum. Hakan çepniye ameliyat olanların nerdeyse yarısı memnun kalmamış. İnşaallah senin de herşey gönlüne göre olur canım benim. Şiş olmasına rağmen burnunu çok çok beğendim. Tam istediğim gibi bir burun olmuş. Ama sana çok yakışmış. En önemlisi de o zaten. :))

natel

çok teşekkür ederim canım benim..daha güzeli senin olsun inş:16::16:

gurbetkusu İlker beye ameliyat oldun mu canım..olduysan fikirlerini çok merak ediyorum nasıl bir doktor..ücreti ne kadar acaba,ben küçük burunları seviyorum istediğim gibi bi burun olmayacaksa hiçte uğraşmak istemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım öylece kaldım yani.(((

Benim burnum kırıldı altı yıl önce yaşımdan dolayı o an ameliyata almadılar simdi yasımı doldurdum nefes almam zorlasınca ameliyat olmam gerekiyor ilker beyi bende duydum memnun olan cok kişi var. Sizde memnunmusunx acaba amelyat oldysanız?

Back
X