Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim ve bugün aşırı bel ve sirt ağrım var dayanamıyorum. normal mi sizce yoksa ne yapmam gerekiyor. bi çözüm öneriniz varmı. migren ağrısına bile dayandim hap icmedjm iki gün sürdü ağrı. ama bugün agri kesici içtim bi sabah bide şimdi. yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum. yurudukce de agriyo. masaj yapınca o anlık için biraz rahatliyo sonra yine aynı.
Hem o zaman bu kadar ağrım yoktu yeni oldu bugün kan seviyen düşmeye müsait haplarini düzenli kullan dedi. bende kullanmiyodum bulanti yapiyo diye ondan olurmuki. decavitle feramat vermişti
Hem o zaman bu kadar ağrım yoktu yeni oldu bugün kan seviyen düşmeye müsait haplarini düzenli kullan dedi. bende kullanmiyodum bulanti yapiyo diye ondan olurmuki. decavitle feramat vermişti
Demir hapınızi alın kesinlikle ihmal etmeyin. Bir de bu tarz ağrılar için magnezyum kullanabilirsiniz arkadaşın da dediği gibi. Eğer doktorunuzun tavrı söylediğiniz gibiyse kesinlikle değiştirin. Devletteki doktorların bu tarz yaklasimlarinı sıkça duyar olduk Son zamanlarda. Hekim seçme özgürlüğünüz var ister özel ister devlet. Bulun başka birini