acil cevap lütfen

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
323
Manisa
arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim ve son on gündür kasık ve karnımın hemen altında acayip ağrılar var korkuyorum erken doğum filan olacak diye.gece sağa sola ağrıdan dönemiyorum yürüyemiyorum bu hiç normal değil daha beş aylık hamileyim ama ben kasık ve karın ağrısından yürüyemiyorum.doktora haftaya randevu verdiler tatildeymiş de doktorum.pazartesiyi bekliyorum ama o zamana kadar benim gibi şikayetleri olan ve erken doğum yapmayan varmı merak ediyorum.çok hareket etmemeye çalışıyorum ancak çalışan bir bayan olduğum için buda pek mümkün olmuyor.

İlla doktorunu beklemek zorunda degilsin canim bukadar rahatsiz edici bir agrin var madem kendinide bebeginide riske atip bekleme dogun hastanesinin aciline basvur derim. Bir bakarlar bebegine agrilarin sebebi icin gerekli testleri yapip kontorl altina alirlar illa da doktorunu bekleme pazartesi birde ona gorunur sikayetlerini onada anlatirsin. Gecmis olsun

GM Discovery cihazından gönderildi.

Bende 32 haftalık hamileyim ve bu zamana kadar kasık ağrılarım oldu bunun sebepleri ya idrar enfeksiyonu ya büyüyen rahim yüzünden geriken kaslar deri, üşütmekten, bir şeyi ağır kaldırmak, cinsel ilişkidir. Geçen gün doktora gittim kasıklarım ağrıyor dedimse hamilelikte normal dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birde bende hamileliğimin ilk üç ayında düşük riski vardı kasıklarım bacaklarım belim çok ağrıyordu daha çok geceleri arıyordu.doktora gittiğimde düşük riski olduğunu söylemisti. Senin sancın geceleri artıyor mu? Bence çok şiddetliyse doktora gitmelisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X