Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar iyi günler idrar testim bir saat sonra pozitif çıktı daha sonra içim rahat etmeyip kan testi vermeye gittim ve hcg değerim 1> çıktı sizce durum nedir başına gelen var mı
Merhabalar iyi günler idrar testim bir saat sonra pozitif çıktı daha sonra içim rahat etmeyip kan testi vermeye gittim ve hcg değerim 1> çıktı sizce durum nedir başına gelen var mı
Benim senin gibi bir durumum oldu değerim yükselmedi ama 14 gün sonra hamile olduğumu öğrendim geç döllenmeyle 1 saat sonra pozitif çıkan testler geçersiz malesef