Acil Cevap Verin İş Yerindeyim Ne Yapmam Lazım!!!

kuruma uygun olmayan hal ve hareketler içinde deilseniz bence bunda bir şey yok,bütün devlet memurlrı vatandaşın ve işin olmadıığı zamanlarda çay içip muhabbet ediyorlar.haa ama siz iş düzenini aksatıyorsanız onu bilemem bak canım?
teyzene bi sor bence sıkıntı neymiş

bitmez belki ama azalacaktır.
bu konuda herkes kendine göre bir nebze haklı çünki
ancak böyle bir huzursuzluk ortamında yöneticiler içinde başka çare yok
anlayış göster ağlamayı kes
olgun karşıla
biraz uzaklaşmak tan zarar gelmez

Yok canım abim şehit olan o ikimizin de teyzesi oluyor. İş hakkı sadece kardeşlere var zaten.
hayır canım iş hakkı sadece kardeşlere ait değil onu yanlış biliyorsun gerçi konu buda değil...şimdi tek söylenebilecek şey eğer ki gitmeyeceksen..bundan sonra sana mesnetsizce yüklenmeye gelecek daire müdürü ve yardımcısına bundan sonra seni sadece işin için uyarabilec eklerini 657 kavramında nişanlıların sevgililerin ya da evli çiftlerin aynı yerde çalışmasını engelleyecek bir hükmün bulunmadığını , iş akdini harfiyen yerine getirdiğini , daire müdürünün ve yardımcısının sadece işi için ve disiplin kuralları için kendisini uyarabileceğini aksi taktirde seni bu dairede bir daha asla rahatsız etmemeleri gerektiğini söylemen olacak..aksi taktirde uygulanan bu mobing sebebiyle ilgili makamlara dilekçe vereceğini beyan edersin..istedikleri taktirde rahatsızlığını yazılıda bildirebileceğini söyleyebilirsin.son nokta.

Sıkıntı falan yok ki. Kimseye uygulayamadıkları otoriteyi ellerinde koz olduğu için bize uyguluyorlar.

Ağrıma giden taraf ayırmaları değil bakın, tehdit vari konuşmalar.
Bu konuşmaları yapanlar çalışmayan, cahil insanlar ama cahil insanlar hep konuşur biliyor olmalısınız. İşin içinde olan amirlerin de bunu görmesi dikkate almaması lazım. Yani torpil yapmayan teyzem, kendinin torpil yapmadığını bilmiyor mu? konuşulanları dikkate alsın.

Bir mobing uygulaması kuruluştaki personeller de dahil herkese var doğru, ama gelen dilekçeler benim önümden geçiyor. Baş müdür hepsini ilgili amire yönlendiriyor, üstünkörü bir cevapla geri gönderiliyor. Diyorsun ya iş dışında beni uyarmaları uygun değil diye bunu ben daha önce dile getirdim. Diyorum ya "hoş değil" lafıma bile sinirlenip çekti gitti amir. Kime ne anlatayım?

işte sen o cevap dilekçeleri varya gönderilen dilekçelerle birlikte fotokopilerini çek üst yazını oluştur,rahatsızlığını dile getir bir dilekçe ile karşılığında sundukları çözümlerde bunlar bunlar de,genel müdürlüğe gönder canım..teyzen dahi olsa sana terbiyesizlik yapamazlar kamu kurumunda..çok özel değilse çalıştığın yeri söyler misin mesajla,ona göre çözüm üretebilirim yönetmeliği baz alarak..

İşte söylediğim de bu, o yazıyı yazdıktan sonra imzalatacağım ilk kişi teyzem, ikincisi il müdürü.

İşte söylediğim de bu, o yazıyı yazdıktan sonra imzalatacağım ilk kişi teyzem, ikincisi il müdürü.
eğer şikayetlerin idari amirlerinle ile ilgili ise imzalatmana lüzum yok canım..bu şikayet prosedürlerinizde yazıyordur biraz bilinçlenmene bakıyor..

Eğer nişanlım işin içine girer de iş büyürse yapacağım, senden de yardım alırım eğer iznin olursa.
est. gerekiyorsa imkan dahilinde yardım etmeye çalışırım..ama sitede iş güvenliği uzmanlığı yapan biri varsa seni daha mükemmel bir şekilde yönlendirebilir..bende elimden geldiği kadar yardım ederim.

bitmez belki ama azalacaktır.
bu konuda herkes kendine göre bir nebze haklı çünki
ancak böyle bir huzursuzluk ortamında yöneticiler içinde başka çare yok
anlayış göster ağlamayı kes
olgun karşıla
biraz uzaklaşmak tan zarar gelmez

haklısın canım
emin ol amirlerin biliyor bu konuşmaların
asılsız olduğunu
ama olay onların haklı sizin haksız olduğunuz değilki
bir şekilde kurum otoreritesinin sarsılıyor olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…