- Konu Sahibi cigdemetin
-
inan sezeryan normal dogumdan daha iyi.sadece hemen sutun gelmez.bide agrisi oluyo tabi en azindan bebegin saglamm çikiyo.normal dogumda ayagindan çekiyolar sonra dogustan kalça çikigi onlar hep doktor hatasi
Normal dogumda ayagindan mi cekiyolar anlayamadim ben 2 tane normal dogum yaptim once bebegin basi gelir sezaryanda da once bas cikar zaten bebek donmedigi icin doktoru sez. Onermis bas gelisli olsaydi normal olurdu popo gelisli oldugu icin sezeryan olacak arkadas ne normal dogumda nede sezaryanda bebegin ayagindan ciktigini ne gordum ne duydum
Tahliler iyi çıksada sezeryan olacakmış bebişimin kafası hala midemde dönmemiş sıpam😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadas en iyisi sez. Demis ama en iyisi normal dogum herkes bunu destekleyip onerirken nasil sez. En iyi diyebilirizki sonucta ameliyat normal dodum adi ustunde normal keyfi sez. Karsiyim kesinlikle ama sizin minik oglunuz donmedigi icin yapacak bisey yok siz tabikide sez. Olacaksiniz Allah korusun iste o zaman bebeginizin bacaklarindan tutup cikarmalari gerekirkimumkun degil hayirlisyla kucaginiza alirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?